Најновије

ОБРАДОВИЋ НЕМА ДИЛЕМУ: Ко на "лепе очи" верује Александру Вучићу и Маји Гојковић нека иде на изборе!

“Ко верује Александру Вучићу и Маји Гојковић - нека иде на изборе”, саопштио је председник покрета Двери Бошко Обрадовић и поручио да је, што се тиче Двери и Савеза за Србију, а он верује и свих правих опозиционара у Србији, бојкот једини одговор на "фарсу од преговора у Скупштини Србије".

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић је у саопштењу навео да не може да верује да постоје "колеге из опозиције" које на реч верују председнику Александру Вучићу и председници Скупштине Маји Гојковић да ће побољшати изборне услове до пролећа следеће године.

"Ко може после свега да верује Маји Гојковић на 'лепе очи'? Након одласка делегације Европског парламента, ко гарантује спровођење било каквог договора између власти и опозиције", упитао је Обрадовић у саопштењу.

Он пита и шта ако уместо Оливере Зекић СНС у РЕМ изабере Драгана Ј. Вучићевића или Жељка Митровића, ако у Надзорни одбор Народне скупштине стави Маријана Ристичевића и Марка Атлагића.

"Да ли ће то бити ти 'побољшани изборни услови'", додао је Обрадовић.

Када је у питању најава да избори неће бити одржани у марту, лидер Двери  каже да су они у законском року могли бити одржани једино у априлу и да су "померени" за исти тај април.

"Шта су гаранције да ће се било шта променити по питању функционерске кампање и притисака на бираче, а посебно - шта ће се и када променити на РТС, РТВ и другим телевизијама са националном фреквенцијом, и ко то и како гарантује и контролише", навео је Обрадовић.

Према његовим речима, бојкот ће бити својеврсно чистилиште ко је на којој страни и то ће бити веома лековито за Србију.

Прочитајте ОВДЕ да ли ће избори у Србији бити одржани 3. маја.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА