Најновије

ОГЛАСИЛИ СЕ ЦРНОГОРЦИ ИЗ БЕОГРАДА: Удар на СПЦ је удар на Бога! Браћо Срби, бићемо са вама у Никшићу!

Савез Срба из Црне Горе са седиштем у Београду упутио је подршку српском народу у Црној Гори да истраје у борби за одбрану националног идентитета и основних грађанских права, која су угрожена Србима у Црној Гори, законским прописима и чињењем Владе Црне Горе у антисрпској хистерији свога деловања.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)

- Удар на СПЦ није само удар на српски народ, већ удар на Бога. А та битка је увек унапред изгубљена.

Овим путем желимо да подржимо Митрополију црногорско приморску и Епархију будимљанско никшићку на челу са митрополитом Амфилохијем и епископом Јоаникијем, као правим духовним пастирима свога стада.

Метак испаљен на господина Давидовића је абер будућих дешавања. Није изабран случајно тренутак, баш кад је г. Давидовић био у разговору са владиком Јоаникијем, нашао се богохулник да повуче обарач. Могли су то, они који су добили задатак да ураде било кад и на било којем месту, али су чекали управо тренутак, кад ће и владика бити присутан.

Очигледно нису хтели да убију некога, већ да застраше српски народ у Црној Гори, опомињући тим куршумом на шта су спремни, ако им неко стане на пут. Тим чином су хтели да застраше вернике да не дођу на црквени Сабор у Никшић 21. децембра и тако отупе оштрицу одбране цркве и народа од сотонске руке, која се надвила над Црном Гором већ седамдесет пет година, као Дамаклов мач, затирући све што је српско, огњем и мачем.

У верном народу страха нема. Онај који је верујући, тај је непобедив пред било каквом силом.

Зато позивамо сваког Србина и сваког човека који држи до части и образа, без обзира на веру и нацију, да стане у одбрану људских, моралних, верских и на крају грађанских вредности сваког човека, у овом случају српског народа у Црној Гори, тим чином доприносимо људском достојанству и братској љубави међу нама.

Браћо Срби, бићемо са вама и у Никшићу.

Јер – Ако не знаш што си се родио и за праву смрт си закаснио - закључили су.

Којим наоружањем располаже регион? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА