Најновије

ПОКРЕНУТА АКЦИЈА АРМАГЕДОН: Полиција претреса станове широм Србије, на лицу места пронађен ужас!

Припадници Министарства унутрашњих послова, Одељења за сузбијање високотехнолошког криминала, у сарадњи са Посебним одељењем за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили су три особе због постојања основа сумње да су извршиле више кривичних дела.

Српска полиција (Фото: Јутјуб)

Како се сумња Б. Ђ. (1996) из Ковачице, П. М. (1983) из Јагодине и П. Д. (1975) из Новог Сада, ухапшени су због постојања основа сумње да су извршили кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, док се Б. Ђ. и П. М. терете да су извршили и кривична дела полно узнемиравање.

Полиција је током претреса станова и других просторија које осумњичени користе пронашла материјал настао злоупотребом деце у порнографске сврхе.

Сумња се да су Б. Ђ. и П. М. у дужем временском периоду, преко друштвених мрежа слали поруке сексуалне природе малолетним особама и тражили да им шаљу своје обнажене фотографије.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичне пријаве, бити приведени Посебном одељењу за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Прочитајте ОВДЕ   све језиве детаље о крађи беба.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА