Најновије

У КУЋИ СТРАВЕ СРПСКОЈ ДЕЦИ ВАДЕ КРВ! Овде се могу видети само ужасне сцене! Зар је могуће да овако нешто постоји у Србији? (ФОТО)

Дечија лабараторија у Јове Илића 148, која је у склопу Дома здравља Вождовац, у фази је распадања.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

На друштвеним мрежама се годинама води полемика о овој лабораторији, а ми упутили тамо и посведочили томе да се зграда заиста налази у оронулом стању.

Пропао кров, отпала фасада, дотрајала столарија и зидови пуни влаге... Споља се одмах види да се ради у руини, а ништа боље није ни унутра. Међутим, овакви услови не оспоравају рад запослених, нити је њихова професионалност умањена.

Дечија лабараторија на Вождовцу (Фото: Јутјуб)

Боље и тако него никако. Што је најважније, посао се заврши, не ремети нас то што су такви услови, иако је доста теже... - рекла је једна од запослених.

Овај објекат није поправљен више од 40 година, а пре три године била је прича да ће доћи до реконтрукције. Председник општине Вождовац, Александар Савић упознат је са комплетним случајем, и већ дуже време ради се на решавању овог проблема, али то није лако променљиво.

- Пре три године је била прича да ће се реконструисати, али још увек нема ништа од тога. Има више од четрдесет година како није ништа намештено. - објаснила је радница.

Преко пута налази се диспанзер који се наизглед чини да је у добром стању, али унутра је ситација такође лоша. Плочице су попуцале од старости, а зидови су неокречени…

А до најављене изградње нове лабораторије у Улици Јове Илића 148, запослени ће наставити да раде у овој оронулој згради…

Током наступа Дечје филхармоније деци украден сав новац из новчаника и ранаца! Више о овоме прочитајте ОВДЕ.

Извор: espreso.rs

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА