Најновије

ЕРОТСКЕ СЦЕНЕ СНИМАЛА НЕВИНА: Погледајте шокантан снимак Неде Арнерић када је имала први секс пред камерама! (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

Иако је реч о уметничким делима, на легендарне сцене секса у домаћим филмовима мало ко гледа само из тог угла. А и како би када у њима играју секс симболи, лепотице о којима многи маштају на најбезобразније начине.

Једна од најлепших жена бивше Југе свакако је била глумица Неда Арнерић. Златна коса, грациозно тело, зелене и снене очи, дечји осмех и лице лепотице. Мало је рећи да су многи од Вардара па до Триглава били заљубљени у њу. Гледали су је обнажену у упечатљивим сценама секса великих филмова овдашње кинематографије.

Још да су знали да је кадрове секса снимала као девица, без икаквог искуства и знања како се води љубав. Ко би то уопште и посумњао? Јер, код Неде је тада све одисало еротиком, а родитељи су деци прекривали очи да их "не кваре"…

Српска лепотица је у филму Лордана Зафрановића "Алоа - празник курви" (1988) снимила једну од најесплицитнијих сцена секса у историји овдашње кинематографије, а за улогу Мајре награђена и је "Златном ареном" у Пули. Филм приповеда о брачном пару из Немачке који долази на одмор у Хрватску, на острво Хвар, где се Мајра, пореклом Загрепчанка, а удата за доста старијег Манфреда (Стево Жигон), упушта у љубавну аферу са сином госпође у чијој су кући одсели (Ранко Зидарић).

Неда и Ранко су снимили најексплицитнију сцену секса у дотадашњој историји југословенске кинематографије.

- Од прве сцене обнаженог мушкарца који скаче у море па до последњег призора, све одише еротиком, па се некима може чинити да је радња ту споредна, колатерална појава само да би се могла приказати Неда Арнерић како уздише - писали су тада у медијима.

Ипак, од свих сцена секса које је снимила Неда, најпознатија је вероватно она шумска, у неискусном дуету са Славком Штимцем из филма "Ко то тамо пева". Можда није најеротичнија (чак је претежно и комична), али је најупечатљивија.

О својим обнаженим улогама Неда Арнерић је у једном интервју касније рекла:

- Нисам имала појма о сексуалности и играла сам нешто што још нисам доживела. Научила сам врло рано да је снимање филма посао који се у договору с редитељем треба озбиљно обавити. У сценарију је, на пример, писало: они се буде ујутру и након вођења љубави креће прича. А ја у то време нисам ни знала како се води љубав. Био је то део мог заната, а ја се сматрам добрим занатлијом - објашњавала је тада глумица.

Секс Миљане и Золе погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА