Најновије

ПРОСЛАВА 25 ГОДИНА КАРИЈЕРЕ: Жељко Самарџић на два концерта у Центру "Сава", месту одакле је све почело! (ВИДЕО)

Жељко Самарџић је због великог интересовања после 23. децeмбра заказао још један концерт за 24. на истом месту- Центру "Сава". Како сам тврди, желео је да обележи леп јубилеј 25 година каријере, иако се, како године одмичу, све мање бави музиком.

Жељко Самарџић (Фото: Јутјуб)

- Напокон је дошло време да уђем у мирне воде. Полако уживам док ми други певају и убирам своје музичке плодове. Бавим се музиком колико ми дозвољавају здравље и године, и све док има публике која воли моје песме, ја ћу певати - каже Самарџић и додаје:

- Концерт у Београду је прослава једног лепог јубилеја. Ја се музиком бавим много дуже, али моја озбиљна каријера је почела у Београду пре 25 година, све турнеје су ми кретале одавде и зато славим управо у Сава центру.

Самарџић је пре пар година представио нови имиџ. Седа брада и бркови потпуно су збунили и његове најверније фанове, па га многи нису ни препознали. Иако су данас сви навикнути на ову певачеву промену, он тврди да и даље добија понеку критику.

- За протеклих 25 година највише сам се визуелно променио, тако да сам добио неку годину више, што није лоше. Многи ми кажу - како изгледаш, као неки стари деда, али ја морам да кажем да и јесам деда већ 15 година, имам унуке које много волим. Најлакше је обријати се, тако да можда буде неко изненађење на концерту - поручио је кроз осмех Жељко.

Жељко Самарџић већ две године носи браду и бркове, чиме је драстично променио имиџ мачо мушкарца.

Међутим, иако је било оних којима се допала ова његова промена, за публику је то ипак био велики шок. Певач је зато одлучио да и по том питању удовољи публици, нарочито женском делу, чији је миљеник.

- Има много оних који се јављају путем Инстаграма и који ми кажу: „Јао, Жељко, ја и даље волим како ви певате, али зашто сте пустили ту браду и бркове, то вас је постарило“. Понекад се насмејем кад тако нешто чујем, али и покушавам да их разумем.

Ја сам човек који жели да удовољи свакоме колико је то могуће и колико се то слаже с мојим моралним кодексима. Можда се овај пут потрудим да удовољим и свима онима који желе да ме виде без браде и бркова. Нешто ми се то мота по глави за ову прилику - рекао је кроз смех Жељко, а свој стари имиџ вратиће на дан концерта који ће одржати у Сава центру.

- Нисам баш још одлучио сигурно, али сам спреман и то да урадим - поручио је Самарџић, док су присутни констатовали да ће се многе даме обрадовати томе.

- Има оних који не воле овај мој имиџ, али има оних којима се то и допада. Биће прилике и за једне и за друге - каже певач и додаје да мисли да даме пре свега воле његове љубавне песме.

Прочитајте ОВДЕ  све о новом споту рок легенди.

Извор: Ало/Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА