Најновије

ЧИСТКА У ЗВЕЗДИ: Чак осам фудбалера на зиму напушта редове шампиона

Зимски прелазни рок ће бити буран у Црвеној звзеди. Извор близак црвено-белима потврдио за Информер да би чак осам фудбалера после јесењег дела могло да раздужи опрему.

Играчи Звезде (Фото: Јутјуб)

- Кањас је доведен без обештећења и он клуб кошта 500.000 евра годишње, па ако неко буде желео да га одведе за ту плату, радо ћемо га пустити. Није показао оно што смо очекивали и само ако буде хтео да иде, даћемо му чисте папире. Слична ствар је и са Јевтовићем, који би могао да оде као што су Филип Стојковић и Вујадин Савић, без обештећења. Дакле, од њих двојице не очекујемо зараду - рекао је извор.

Од продаје Милана Борјана, као и нападача Боаћија и Павкова црвено-бели очекују значајан приход.

- Није тајна да је Борјан и раније размишљао о одласку, мада је он један од најважнијих појединаца у тиму и уговор му важи до лета 2023. године. Због тога га не бисмо радо пустили, али ако буде инсистирао, а притом добијемо понуду од око два милиона евра, продаћемо га. Слична ствар је и са нападачима.

Бен, Бабић и Симић су играчи од којих се очекује новчана добит.

- Важно је сад продати Бена, мада због скорог истека уговора не треба за њега очекивати више од пола милиона. Свакако је једна од опција поудити му нови уговор, па га онда продати за два милиона евра, али питање је хоће ли играч то хтети, јер као слободан играч може да добије више новца приликом преласка у нову средину. За Симића и Бабића није реално очекивати велике паре, али млади су, па може да се извуче неко симболично обештећење - објашњава извор.

Мирослав Блажевић навија да се Србија пласира на Европско првенство! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА