Најновије

ПОВОДОМ ВЕЛИКОГ УСПЕХА ФИЛМА "ФРОЗЕН 2": Београд добио специјалан поклон! (ВИДЕО)

Поводом великог успеха прелепе породичне авантуре "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2" (ФРОЗЕН 2) у петак 20. децембра у 13 часова дистрибутер Тарамоунт сади једно посебно дрво!

Инсерт из цртаћа (Фото: Јутјуб)

Можда и најлепше стабло на свету, канадски јавор, красиће плато испред УШЋЕ Шопинг Центра и подсећати нас на вредности које негује најновији анимирани филм из студија Дизни: лепоту љубави, породичну топлину и снажно пријатељство које превазилази све препреке и отапа залеђена срца.

Филм "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2" до сада је погледало преко 160 000 гледалаца, и сви одушевљено препричавају утиске из биоскопа.
Због тога смо желели да им се, заједно са сарадницима из биоскопа Синеплекс Ушће Шопинг центар захвалимо на топлини коју су нам пружили и дарујемо главном граду вечити поклон.

Уколико желите да нам се придружите у петак 20. децембра, да заједно нашем јавору удахнемо живот и да медијски испратите овај догађај, молимо вас да нам се јавите одговором на мејл.

Зашто је Елса рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно али и изванредно узбудљиво путовање. У “Залеђеном краљевству” Елса се прибојавала да су њене моћи превише јаке за свет. У “Залеђеном краљевству 2” мора веровати да су довољне.

Уколико већ нисте, филм "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2" можете погледати у свом омиљеном биоскопу, у 2Д или 3Д верзији, синхронизовано или титловано.

Прочитајте ОВДЕ   све о норвешкој сензацији која стиже у Београд.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА