Најновије

ПРИЗНАЊЕ КОСОВА ВАМ НЕЋЕ ДОНЕТИ МИР: Бабурин сигуран да би након те одлуке Србија и даље имала непријатеље!

Сергеј Бабурин изјавио је да би Србија поводом Косова требало да уради слично што је урадила Кина поводом Тајвана који је одвојен 1949. године.

Сергеј Бабурин (Фото: Јутјуб)

Бабурин, председник Руског општенародног савеза, каже да признавање Косова не би зауставило непријатеље Србије.

“Не побеђује јачи, већ онај ко иде до краја. Ако би се Србија одрекла Косова, то не би зауставило непријатеље српског народа да отворе нове кризе, Војводину или Санџак, јер никоме не треба чврсти мир на Балкану, лакше је управљати народима који су у конфликту”, закључио је Бабурин.

На питање шта је по његовом мишљењу најбоље да Србија уради поводом Косова, Бабурин наводи пример Кине којој је 1949. одвојен Тајван и много тражено да то призна, али да ниједна власт у Пекингу није пристала на то.

У борби против транснационалних корпорација које желе да човечанство сведу на златну милијарду, председници Владимир Путин, Доналд Трамп и Александар Вучић на истој су страни барикаде, сматра он.

Он је додао да су с друге стране они који сматрају да треба да се управља светом из канцеларије Ротшилда или Рокфелера, власници капитала и који командују космополитским националним елитама.

На примеру Југославије транснационалне корпорације су показале да ће сломити свако супротстављање, рекао је Бабурин, оценивши да су државе почеле да губе смисао свог постојања, а на њихово место долазе транснационалне корпорације које занима само профит.

“Ако се за њихове потребе мора уништити неки народ, они то схватају као нужност. Транснационални капитал је уложио у вехабије, а тако су уништили исламске народе. Тим компанијама нису потребне националне културе и религиозне догме”, каже овај руски политичар и научник.

Велике корпорације, додаје, не уништавају елите физички већ корупцијом. Почели су да корумпирају елите пребацујући капитал у офшор зоне и тако су почели да управљају елитама и самим државама.

“Уколико разумемо те тајне процесе, онда можемо и да схватимо да Србија пред собом има важну мисију јер због своје православне традиције представља својеврсну европску тврђаву. Сједињењем с Русијом може се произвести синергични ефекат источнохришћанске цивилизације”, каже Бабурин.

Упитан на какво конкретно уједињење мисли, Бабурин каже да постоји више врста уједињења, али да је Русији најважније тренутно то што Србија није постала њен непријатељ.

“Она сада заузима значајну позицију у региону у којем постоји баланс интереса Истока и Запада. А тај баланс ће бити већи ако за почетак Србија, Русија, Белорусија, а можда и Украјина, обнове јединствену источнохришћанску цивилизацију у облику државне структуре”, рекао је Бабурин.

Прочитајте ОВДЕ   како је професорка из Финске уздрмала регион.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА