Најновије

ЈЕЗИВА СВЕДОЧЕЊА ДЕЦЕ: Ево како је Малчански берберин мамио своје жртве! (ФОТО)

Перфидни и лукави начини на које је Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, мамио своје малолетне жртве да крену са њим, изазивају језу и одговарају сценарију неког ужасног филма...

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Једној жртви покуцао на врата

Када је 2005. године Малчански берберин кренуо у лов на своју жртву, отишао је директно на врата њене куће. Представио се као шофер из једног предузећа и жртвином брату понудио је посао, позивајући се на познанство са његовим покојним оцем како би стекао поверење.

Казао му је да мора да пође са њим, а да поведе и сестру и да, како би зарадили нешто новца, Берберин може да среди да се њена коса прода. Брат и сестра су пристали, сели су у Јовановићев аутомобил и сви заједно су се упутили ка Нишу.

На пола пута, Јовановић је брату казао да се врати, а да ће он одвести девојчицу на шишање. Несрећни младић, не знајући шта их чека, послушао га је и вратио се кући. Сестру је оставио у рукама предатора.

- Испричао је да је познавао мога оца, да су наводно радили заједно. Рекао је да ће да ме води да продам косу и да поделимо зараду. Ми смо мислили да је то стварно тако, пошли смо брат и ја ка граду, али је на пола пута рекао брату да се врати кући. Нас двоје смо наставили. Прво ме је у подруму једне зграде на Булевару Немањића мало ошишао, а онда смо наставили пут до једне напуштене викендице где је уследио пакао - испричала је Јовановићева жртва.

Затим је несрећно дете затворио у викендицу. Маказама јој је ошишао косу до главе, а онда је почео пакао... Тукао ју је, претио јој да ће, уколико не пристане да га сексуално задовољи, побити целу њену породицу, да ће јој маказама ископати око. Целе ноћи се иживљавао над девојчицом, претећи јој да ће довести још шесторицу мушкараца ако га не буде слушала. А онда ју је, ујутру око 11 сати, пустио да иде кући.

Нинослав Јовановић, познат као Малчански берберин (Фото: mup.gov.rs)

Другу пронашао на умрлици

Само четири дана касније, Берберин се устремио на нову девојчицу из села Горња Врежина крај Ниша. Њено име прочитао је на умрлици, а онда ју је позвао да изађе из куће. Испричао јој је да су јој родитељи имали саобраћајну незгоду и да мора да крене са њим.

Наредио јој је да понесе пешкир и маказе и да што пре крену јер су њени имали несрећу са трактором.

Лаковерно дете, потпуно несвесно опасности, без поговора је кренуло са Јовановићем. Пешачили су до оближњих нива, а када су зашли довољно дубоко, Јовановић је почео да је шиша. Затим јој је наредио да се скине, а дете је почело да вришти из све снаге.

Срећом, чули су је пољопривредници који су радили у њиви. Одмах су похитали ка месту одакле је допирао дечији врисак и тамо пронашли престрављено дете. Док су они стигли, Берберин је већ утекао ка оближњој шуми. Тада је кренула опсежна потрага за њим...

Монику пресрео на путу до школе

На који начин је Јовановић намамио Монику Каримановић, која је након 9 дана потраге пронађена жива и здрава у једном селу у околини Књажевца, да уђе у његов аутомобил, за сад није познато. Није познато ни да ли је то учинио насилно или јој је, као и свим својим жртвама до сада, презентовао лаж на коју би дете могло насести.

Након што ју је отео на путу ка школи, кола је оставио на гробљу у Малчи, а њу одвео у, унапред припремљено скровиште, код малчанске петље. Ту су провели неко време, а онда ју је одвео дуж пруге, где су виђени, ка селима у околини Књажевца.

Оно што је за сад познато је да су за неколико дана променили више села, углавном су боравили у напуштеним и празним кућама. Ту су јели, спавали.

У једној од кућа у којој су боравили у селу Орешац пронађена је и одсечена њена коса...

Подсећања ради, Моника је нестала 20. децембра на путу ка школи. Траг јој се губи на месту где нема надзорних камера које би могле забележити немилу сцену. Након девет дана потраге Моника је пронађена у селу Пасјача и збринута у Клиничко-болничком центру у Нишу.

Како је пронађена Моника Каримановић прочитајтеОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА