Најновије

СРБИЈА ЗАКОНОМ ДИСКРИМИНИШЕ РУСЕ: Ево шта није дозвољено држављанима РФ код нас!

Република Србија води различиту политику према различитим земљама. Да ли је она праведна према свима? Србију посећује велики број туриста, а већини њих нису потребне визе за боравак у њој. Поставља се питање колико људи без визе могу да бораве на територији Србије.

Срби и Руси (Фото: mil.ru)

Званично, држављани земаља ЕУ, Велике Британије, САД и Украјине у Србији без визе у могу да бораве 90 дана, док држављани Руске Федерације и Белорусије могу да се задрже код нас до 30 дана.

Власти у Србији морају да зауставе неправедну дискриминацију Руса и изједначе њихова права са грађанима Европске уније, написао је председник Руске странке Слободан Николић у свом обраћању председнику Србије Александру Вучићу пред посету, преноси руска агенција Ридус.

Обраћање Руске странке председнику Србије (Фото: Руска странка)

„Руска странка у Србији сматра да је потребно обезбедити да руски држављани који су стигли у Србију могу да продуже безвизни режим до три месеца на исти начин као и грађанима Европске Уније.

Руска странка позива председнике Русије и Србије да исправе ову неправду током предстојећег састанка “, наведено је у документу.

Шта је Лукашенко урадио када је угледао Шешеља, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА