Најновије

СТЕФАНОВИЋ: Потребно је само да Вучић затражи моју оставку

Министар унутрашњих послова и члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Небојша Стафановић поновио је да је Александру Вучићу потребно само да затражи његову оставку и да ће је имати у најкраћем року, као и што може да га смени.

Стефановић (Фото: Јутјуб)

Небојша Стефановић је у писаној изјави, коју је пренео СНС, навео да у "мору лажи Бошко Обрадовић и његов ментор Драган Ђилас" више нису у стању ни да се определе да ли је Вучићев најближи сарадник или води рат против њега.

Стефановић је рекао да је Обрадовић део "криминалне организације Драгана Ђиласа која је одговорна за вишемилионске пљачке РТС-а, Телекома Србије и многих других предузећа у периоду од 2004. до 2012. године".

Како је раније саопштио покрет Двери, Обрадовић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да "Стефановић у овом тренутку представља државу у држави и да, користећи све своје моћне функције, тргује утицајем".

"'Стефановићев клан' у Београду уопште није наиван и на различитим пословима обрће милионе", рекао је Обрадовић и додао да се "тај клан бави трговином оружјем, зидањем зграда и трговином некретнинама у Београду, као и луксузним ресторанима, апартманима и хотелима", пренеле су Двери.

Лукашенко доноси Србији “мигове”. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА