Најновије

ДОГОВОР КОЈИ ЋЕ ТРАЈАТИ 10 ГОДИНА! Русија и Украјина потписале споразум!

Укртранснафта и Транснефт склопили су 10-годишњи споразум о пружању услуга транзита нафте преко Украјине, објавила је Укртранснафта на Фeјсбуку.

Илустрација (Фото: РИА)

“3. децембра 2019. Укртранснафта и Транснефт склопили су додатак уговору о пружању услуга транспорта нафте преко територија Украјине, чиме се транспорт продужава на 10 година – од 1. јануара 2020. до 1. јануара 2030.” рекла је компанија.

Документ су потписали генерални директор Укртранснафта Николај Гавриленко и потпредседник Транснефте Сергеј Андронов. На састанку су се стране такођер разговарале о изгледима за даљњу сурадњу, саопштила је Укртранснафта.

“Осим продужења уговора, додатни уговор између Укртранснафте и Транснефта ажурираће низ његових одредби узимајући у обзир тренутне промене на тржишту услуга транспорта нафте у регији”, саопштила је компанија.

Примећено је да основна начела сарадње између фирми остају непромењена, укључујући поступак плаћања услуга и механизам интеракције на разини техничких услуга двеју оператора транспорта нафте.

Извештај је такође нагласио да се са закључивањем допунског споразума „јамчи сигуран и стабилан рад система транспорта нафте Украјине на дугорочни начин“ и предвиђа се товарни систем магистралних нафтовода у смеру европских земаља.

Зашто је Русија показала Американцима „Авангард“, сазнајте ОВДЕ!

Извор: logicno. com/ Саша Ф.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА