Најновије

ХАОС: Нови порнић Даре Бубамаре!

Мушкарац који се Бубамари лажно представио као популарни глумац нуди њен експлицитни видео за 1.500 евра. Певачица верује да јој нови скандал поново смешта кум, ког је пријавила полицији.
Дара Бубамара (Фото: Фејсбук)

Дара Бубамара (Фото: Фејсбук)

Тек што се стишала афера са порно-фотографијама на којима Дара Бубамара позира док се самозадовољава, продаје се и њен порно-видео који је певачица слала лажном Андрији Милошевићу. Наиме, јавности непознат мушкарац Куриру је понудио Дарин порнић за 1.500 евра. Реч је о младићу који се на друштвеним мрежама лажно представљао као глумац Андрија Милошевић и договарао се о сексу са певачицом. - Дара и тај дечко су се дописивали преко интернета. Он се лажно представљао као Андрија, а она му је у то поверовала. Међутим, када јој је једном приликом послао фотографију свог полног органа, одала га је тетоважа на руци, коју глумац нема. И поред тога, наставили су да размењују поруке јер је тај дечко певачици био интересантан. На дан свадбе Северине и Игора Којића, Дара је снимила порно-фотографије које су освануле у јавности, али и видео на коме се самозадовољава, а који он сада нуди медијима у замену за новац - тврди Курир. Тим поводом Курир је контактирао и Дару Бубамару. - Ма нека иду сви у три лепе! И тај што нуди, и све певаљке које ме данима прозивају по новинама. Нека ми се скину сви са грбаче - каже певачица. Ужива на Копаонику Додаје да сумња да се тај младић заправо дописивао с њеним кумом, којег је пријавила полицији да је с њеном личном картом куповао мобилне телефоне и картице, с којих је потом слао њене порно-снимке и експлицитне поруке. - Можда се тај дописивао с мојим кумом. Ма баш ме брига, ја уживам са својом породицом на Копаонику - поручује Дара, која је након порно-скандала изјавила да је спорне фотке заправо слала супругу и да су јој украдене из телефона. Милошевић изненађен - Не знам шта више да кажем! Могу само да поновим људима да постоји једино официјални профил на Фејсбуку који се препознаје тако што је сертификован од стране те друштвене мреже. За све остало нисам одговоран - поручује глумац.
Прочитајте још:ЦЕЦИН ДЕЧКО ОБЈАВИО ХИТ ФОТКУ: Ево како изгледа када га она љуби (ФОТО)ГОРИ ИНСТАГРАМ: Саша Ковачевић се разголитио, обожаватељке полуделе за њим! (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА