Најновије

ЉУДИ БЕЗ ЛИЦА! ЕЛИТНА РУСКА ЈЕДИНИЦА ОБУЧАВА СРБЕ: Погледајте све што сте хтели да знате о Спецназу, а нисте имали где да видите (ВИДЕО)

Председници Србије и Русије Александар Вучић и Владимир Путин су разговарали и о сарадњи руских специјалних јединица - Спецназ - са српским специјалним јединицама. Та тема је први пут била на столу откако се састају Вучић и Путин.

Руске специјалне јединице Спецназ (Фото: Јутјуб)

“То је тема коју је руска страна увек досад заобилазила, али су Путин и Вучић сада први пут отворено говорили о томе. Разговарали су о заједничкој обуци, па би наше специјалце требало да обучава најелитнија руска јединица”, истиче извор.

Спецназ, део руског Војнообавештајног директората (ГРУ), не само да су најелитније јединице Русије већ важе за физички најспремнију јединицу на свету.

За њих се каже да су „људи без лица и имена“, који су прошли најмукотрпније психофизичке тренинге и најтежа тестирања. Нјихови главни задаци су борба против тероризма и терористичких група, њихово хапшење и ликвидација, гушење оружаних побуна, обављање операција на непријатељском тлу, решавање талачких ситуација, спровођење диверзантских и противдиверзантских акција.

Регрути у руске специјалне јединице Спецназ пролазе кроз стравичне тренинге и потенцијално смртоносне процесе иницијација.

Сматрају се једном од најспремнијих војних јединица на свету.

Прочитајте ОВДЕ како Шиптари спремају напад на Газиводе.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА