Најновије

ЧОЛОМАНИЈА САМО ЗА ВАС! Распродат и пети концерт, заказан шести за 28. децембар у Штарк Арени!

Карте за пети концерт легенде наше музичке сцене Здравка Чолића су распродате! После два феноменална наступа у оквиру турнеје „Оно мало среће“, које је одржао 29. и 30. новембра у Арени, интересовање публике је још веће.

Здравко Чолић (Фото: Live production)

Чола је зато на наговор својих бројних обожавалаца који су остали ускраћени за карте, одлучио да направи и шести спектакл. Концерт ће бити одржан 28. децембра у београдској Штарк арени, а улазнице су у продаји по истим ценама на благајни Штарк Арене, свим продајним местима Тицкет Висиона и онлине на: www.тицкетс.рс.

“Само због вас и само за вас” – рекао је Здравко и додао да је веома срећан што се поново после неколико година срео са својом дивном публиком и да му је срце пуно. 

Комерцијално најуспешнији И критички најпризнатији певач ушао је у срца публике широм региона, а ни шест највећих дворана на Балкану није довољно да прими све оне који воле Здравка и његове непролазне хитове. Чоломанија је “омађијала”  једнако и жене и мушкарце и младе и старе и  сви хрле на најважнији музички догађај године. Трећи и четврти концерт биће одржани  13. и 14. децембра, а пети и шести 27. и 28. децембра. 

Прочитајте ОВДЕ  како је било на првим концертима, погледајте фотке.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА