Најновије

КО ЈЕ ЊЕГА ПИТАО ЗА МИШЉЕЊЕ? Вокер се огласио поводом Вучићеве изјаве о Рачку! Ево шта је рекао!

Бивши амбасадор мисије ОЕБС-а на Косову Вилијам Вокер, изјавио је да није изненађен изјавом председника Србије Александра Вучића да је измислио масакр у Рачку и додао да ово није први пут да званичници из Београда дају такве изјаве.

Вилијам Вокер (Фото: Јутјуб)

– Ово није први пут у последњих 20 година да ме званичници у Београду називају различитим именима и измишљају шта се догодило у Рачку. Постоји довољно доказа шта се догодило. Спровели смо једну истрагу, али и друге истраге које су такође извршене о овом масакру, имале су исти закључак, као што сам навео. Жао ми је што се господин Вучић не слаже са овим и мисли другачије – нагласио је Вокер.

Такође, Вокер је поручио да је врло забринут због тога што, према његовим речима, починитељи масакра нису кажњени.

– Масакр у Рачку извршиле су Безбедносне снаге из Београда и било ко да је био одговоран за тај масакр, мора бити изведен пред лице правде. То се још није догодило и бојим се да Србија тврди да је овај масакр лажна превара. Међутим, мислим да свет зна боље – указао је он.

Председник Србије Александар Вучић, говорећи о изрицању казне бившем министру администрације и локалне самоуправе Ивану Тодосијевићу, назвао је масакр у Рачку измишљотином и инсценираним догађајем од стране Вокера.

У Црној Гори усвојен закон о отимању српских светиња! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА