Најновије

ТРАМП ЋЕ ИХ ПОЈЕСТИ! Блумберг осуо паљбу по колегама из Демократске странке!

Председнички кандидат Демократске странке Мајкл Блумберг каже да ће амерички председник Доналд Трамп лако победити било ког ривала из демократске Беле куће.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Блумберг је рекао: "Доналд Трамп ће их 'појести'".

Блумберг (77), медијски моћник, милијардер и бивши градоначелник Њујорка, прошлог месеца се укључио у предизборну трку, пренео је Ројтерс.

Он је приватно омаловажавао своје демократске председничке ривале, али ово је био први пут да је био толико критичан према њима у јавности.

У интервјуу за CBS "Ово јутро", Блумберг је рекао: "Гледао сам како наша национална влада постаје све гора, како се понаша у иностранству и у земљи, на челу са нашим председником" и додао да је рекао 2016. да је Трамп погрешна особа за посао председника, да нема темперамент, етику и интелект за тај посао.

Блумберг је навео да је није желео још четири године тога, али да је помислио, када је погледао друге кандидате, Доналд Трамп ће их појести.

Блумберг и још 14 других демократа се такмиче да то постану кандидати демократа који ће одмерити снаге са републиканским председником Трампом на изборима у новембру.

Крим послао поруку Србији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА