Најновије

ВУЛИН ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО ШИПТАРИМА! Време Срба који ћуте заувек је прошло! Рачак је злочин према истини!

Министар одбране Алекасандар Вулин у данашњем је саопштењу за медије, а реагујући на кривичнуи пријаву Приштине против председника Александра Вучића, поновио да је Рачак лаж, а да се Албанци и даље праве да им то није јасно.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

- Шиптарима није јасно да је време Срба који ћуте о лажима у Рачку заувек прошло. И пошто воле да се праве да не разумеју српски, да им поновим - Рачак је лаж, терористи из ОВК побијени у борбама са снагама реда, мртви су пресвлачени у цивилну одећу, комаданти ОВК су јављали комадни да су разбијени и да имају велике губитке, лешеви терориста су за приказивање камерама и Вокеру сакупљани и довлачени са других положаја, на местима која су обишли истражни органи појављивали су се лешеви тек када би дошао Вокер и довео камере -  изјавио је министар одбране.

Он је додао да је фински патолог Хелен Ранта, која је истраживала Рачак, написала књигу у којој каже да су на њу вршени притисци да мења извештаје.

- Лаж о Рачку је толико велика и неодбрањива да је Хаг избацио тај предмет из суђења Слободану Милошевићу. Лаж о Рачку је послужила као оправдање да НАТО убије преко 2.500 цивила и војника приликом агресије на Србију а данас служи да се оправдају шиптарски злочини у Старом Грацком, Гораждевцу, Ливадицама, мартовском погрому 2004, Жутој кући и свим стратиштима Срба за које нико није одговарао - навео је Вулин.

А Албанцима је у саопштењу поручио: "Вучић Вам је рекао истину, ево и ја је понављам, и сваки слободан Србин ће Вам је поновити. Рачак је злочин према истини и лаж".

Хандке проговорио о Милошевићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА