Најновије

АКО ЈЕ ВЕРОВАТИ БАБА ВАНГИ 2020. НЕЋЕ БИТИ ДОБРА ГОДИНА: Предвиђа три природне катастрофе, покушај убиства једног и болест другог светског...

Вангелија Пандева Димитрова познатија и као "баба Ванга" за наредну 2020. годину предвидела је низ катализмичких сценарија и да будућност која нам долази нече бити нимало светла.

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Према њеним предвиђањима наредна година ће бити веома занимљива.

Баба Ванга тврди како ће Пакистан, Кину, Јапан и Аљаску погодити велики водени талас у 2020. Земљотрес јачине 7.5 степени по Рихтеру погодиће Азију наредне године, па је за очекивати, према њој, и велики број људских жртава.

Према предвиђањима бабе Ванге, судбина британског народа коначно би се могла бити позната наредне године. Наиме, тада би се требао решити Брегзит. Након што Велика Британија изађе из Уније у 2020. години, Европску унију ће задесити економска криза. Ако су предвиђања бабе Ванге у праву, руски председник Владимир Путин наћи ће се у смртној опасности. Наиме, њега ће неко покушати убити у 2020. години и да издаја буде још и већа, реч ће бити о особи која је део његовог обезбеђења.

Међутим, чини се како неће једино Путин имати проблеме. Амерички председник Доналд Трамп могао би, како предвиђа баба Ванга, озбиљно да се разболи. Он ће патити од зујања у ушима, мучиће га јаке мучнине и губитак слуха.

Баба Ванга рођена је 1911. године као Вангелиyја Пандева Димитрова на подручју Северне Македоније. Она је изгубила вид као дете, међутим тај догађај јој је наводно омогућио да прориче будућност. И док многи мисле како су њена предвиђања најобичнија глупост, њени фанови тврде како је она предвидела долазак на власт неких од најмоћнијих светских вођа као што су Владимир Путин и Доналд Трамп, али и природне катастрофе које су обележиле 20. и 21. век.

Прочитајте ОВДЕ  каква је то највећа тајна средњевековне Србије.

Извор: vecernji. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА