Најновије

ИЗА КОЛИНДЕ СТОЈИ ОКУЛТНИ ДЕО СВЕТА: Председница Хрватске све ради по масонским и сатанистичким правилима!

Пензионисани адмирал Хрватске ратне морнарице, шеф хрватске војне обавештајне службе, геополитичар и бивши саветник за безбедност Колинде Грабар Китаровић недавно у свом интервјуу обрушио се на своју бившу шефовицу, о којој је причао са критиком, а посебно о њеном програму са којим планира да освоји још један председнички мандат.

Колинда Грабар Китаровић (Фото: Јутјуб)

– Ма који програм. То је програм који је представљен 11. 11. у 11 сати, ту не да има симболике, него треба рећи да је она и свој први програм, пре пет година, такође представила у исто време, дакле 11. 11. у 11 сати. А онај који жели да зна, може знати да је бројка једанаест толико мила масонерији, да је то друга бројка по важности у њиховој симболици, прва је 666. Односно, како они тумаче, то је прекорачење Божјих закона, односно десет Божјих заповести, зато и јест једанаест, а дванаест је бројка пунине времена, дакле то је Божја бројка. Осим тога, врло је занимљива њена одећа. На себи је имала црвено-црне боје које су опет боје сотоне. По њихову тумачењу, црвена боја симболизује крв, а црна је боја смрти. Према томе, нама је председница поручила да ће бити крви и да ће бити смрти. Само је питање чије, дакле, смрти онога што се зове институција председника државе. Зато је она представила тај програм у том оделу, зато се она држи као да је се ништа не тиче, њу у бити нико ништа ни не пита. Она је доведена ту да институцију која се зове председник Републике Хрватске релативизује до крајности, банализује, исмејава, естрадизира и тако даље, а то ради прилично добро – наглашава Лошо.

Недавно њено лупање шаком по столу, претње Србији  и остале оштре поруке које шаље последњих дана откако је у кампањи за искусног геостратега и геополитичара само су глуматања.

– Па немојмо бити наивни, лако је препознати глуматање. Када човек говори срцем, то је лако препознати, то сваки човек види, она то толико хладно чини, то су ти амерички штосеви, који су у њеној интерпретацији доведени до потпуног апсурда. То је толико лоше одглумљено. Она ништа нема, ако је добро пратите. Видите њене изразе лица. Иначе о човеку најбоље говоре очи, код ње ћете видјети једну празнину. Не заборавимо и то да је Грабар-Китаровић чланица Трилатералне комисије, а члан Трилатералне комисије био је и покојни адвокат Ханжековић, масон 33. реда – ваљда вам је све јасно – упозорава Лошо, уверен да иза предсједнице Колинде Грабар-Китаровић стоји онај коме она припада, односно већ наведена Трилатерална комисија.

– Ти стоје иза ње, дакле тај окултни део свијета. Она је дошла извана, она је њихова, али се врло успешно успела продати, јер она има тако симпатично лице и тако даље, а то сам рекао и понављам, она је доведена да естрадизира и исмеје институцију председника РХ, она је то учинила и боље него што су њезини налогодавци мислили – процењује Давор Домазет Лошо. 

Прочитајте ОВДЕ   зашто су Хрвати у паници.

Извор: Ало/dnevnik. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА