Најновије

МИСТЕРИОЗНИ НАПАД ПОД ОКРИЉЕМ НОЋИ! Непознате летелице бомбардовале Сирију! Нестале пре него што је ико могао да схвати...

Како преноси израелски лист Times of Israel, непознати актери синоћ су извели ваздушне нападе на складишта оружја у источној Сирији због чега је дошло до огромних експлозија. Наводно је реч о складиштима које је користила Иранска револуционарна гарда на простору некадашње ваздушне луке ал-Хамдан у регији Ал-Букамал.

Борбени авиони (Фото: pixabay. com)

Иако се актер синоћњих напада не зна, како и извор наводи, израелске ваздушне снаге су овај простор бомбардовале већ неколико пута током прошле године, што сугерише како би ово могао бити још један у дугачком низу израелских напада на простор Сирије.

Бројни детаљи још увек нису познати. Нема информација по питању евентуалних жртава, као ни какве летелице су коришћене у нападу, односно да ли је реч о класичним војним авионима или су коришћени дронови. Познато је да је активирана противваздушна одбрана на терену, али за сада нема навода по питању је ли иста ишта погодила.

Како су амерички званичници лагали у вези рата у Авганистану, прочитајте ОВДЕ!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА