Најновије

ПУТИН ЈЕ ОВО ПРВИ ПУТ УРАДИО: Вучић открио детаље посете Русији

Председник Александар Вучић изјавио је синоћ да је поклон који је од добио од руског председника Владимира Путина приликом прошлонедељне посете Сочију - пушка краља Милана, за њега диван поклон, из српске традиције и историје, којим је Путин показао посебну пажњу према Србији.

Вучић и Путин (Фото: kremlin.ru)

Вучић је, у емисији Хит твит, приметио да смо кроз историју замерали владарима због неких њихових одлука или потеза, те споменуо Карађорђа, Милоша, Милана и Александра Обреновића, као и Петра и Александра Карађорђевића, као и да се не осврће на критике у вези са поклоном који је добио.

Како каже, Русија је тиме показала да води рачуна о нечему што није пало на памет другима, јер они, каже, шаљу људе по светским аукцијама како би могли да обрадују своје госте.

"То је за мене диван поклон, из српске традиције и историје, тиме је Путин показао пажњу. Први пут да ме је сачекао испред виле и испратио ме до аута, чиме је на посебан начин желео да показе поштовање према Србији", рекао је Вучић и додао да му је на томе захвалан.

Када људи траже нешто скривено у овоме треба да се запитају како је могуће да смо се састали 17 пута, а остали пре мене нису ни седам, како је могуће да сам добио орден, први после Николе Пашића, а не они који су продали НИС или су сахрањени уз руску химну..., приметио је Вучић.

"У сваком случају, важно је да имамо добре односе са Русијом", рекао је Вучић и истакао да је најважнији резултат посете то што ће људи имати гас, што је, пре свега, важно за нашу привреду.

Упитан која је пушка у питању и шта ће урадити са њом, Вучић је рекао да је пушка ловачка, те да ће прво морати да се консулстује са Агенцијом за борбу против корупције.

Улаз у подземни командни центар руских Ракетних стратешких снага издржао "нуклеарни удар". Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/ Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА