Најновије

Подршка Двери сутрашњем протесту Срба са КиМ испред Предсседништва Србије

- Српски покрет Двери подржава организовани долазак Срба са Косова и Метохије на Сретење у Београд и одржавање протеста испред Председништва у 18 часова. Веома је важно да се у српској престоници чује глас храбрих и слободних грађана Србије са КиМ који нису део режимске Српске листе и не чине део сепаратистичке владе Аљбина Куртија у Приштини. Осећамо патриотску дужност да их подржимо приликом њиховог доласка у Београд и протеста испред Председништва - саопштиле су данас Двери.

Председник Двери Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

“Као што Вучић није Србија — тако ни Српска листа на КиМ не представља читав српски народ који живи у јужној српској покрајини. Време је да се чује глас оних који су на својој кожи осетили последице власти СНС у последњих 10 година, противуставног Бриселског споразума, непрестаног повлачења државе Србије са КиМ и препуштања институција сепаратистима у Приштини. Ово је истовремено и порука председнику Републике да, без обзира каквим новим западним ултиматумима био изложен, не сме да потпише француско-немачки споразум који подразумева да се Србија не противи уласку лажне државе Косово у међународне организације и друге облике признања косовске независности”. стоји у саопштењу Двери.
 
Они су позвали све своје присталице и све друге патриотски оријентисане Београђане да достојно дочекају “браћу и сестре који долазе са КиМ и пруже им подршку у њиховим оправданим захтевима да остану да живе у држави Србији а не да — по француско-немачком споразуму — постану дијаспора у независном Косову”. 

Пригожин побеснео: Не разумем одакле те глупости долазе

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА