Најновије

МАРАДОНА ИСПРОЗИВАО ХРВАТА НА ФЕРКУ: Бобане, чекам те у рингу!

Не поштују велика имена као што смо Ван Бастен, Гулит и ја - огорчен је легендарни фудбалер.

Марадона (Фото: Јутјуб)

Један од најбољих фудбалера у историји фудбала Дијего Армандо Марадона критиковао је председника Међународне фудбалске федерације (ФИФА) Ђанија Инфантина и истакао да се та организација није променила од одласка Сепа Блатера због корупцијског скандала.

Блатер је 2015. суспендован са шест година ван фудбала због сумњиве исплате од два милиона франака тада првом човеку УЕФА Мишелу Платинију, после чега је Инфантино дошао на чело ФИФА.

Баш под Инфантиновим вођством Марадона је постао део програма "ФИФА легенде", али је убрзо поднео оставку незадовољан његовим третманом.

- Послао сам писмо Инфантину да кажем да нећу више да будем капитен "ФИФА легенди". Откад су Блатер и Хулио Грандона напустили ФИФА ништа се није променило. Не поштују велика имена као што смо Ван Бастен, Гулит и ја - рекао је Марадона, а преноси агенција АП.

Аргентинац је најавио да би ускоро могао много тога да открије у функционисању ФИФА, критикујићи и високог функционера и бившег хрватског репрезентативца Звонимира Бобана.

- Бобан је прихватио лоше ствари. Можемо и у ринг (на бокс прим. аут). Најгоре од свега је што је њега послао Инфантино. Нисам момак од 20 година, имам 58 и овакве ствари ме вређају, некад сам им веровао - закључио је он.

Нови избори за председника ФИФА су 5. јуна, а Инфатино би требало да има противкандидата Рамона Вегу.

Због чега ће хрватски фудбалски савез побеснети, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Легендатни Марадона

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА