Најновије

MИЛАН БРДАР: Сто педесет милијарди евра је украдено из Србије па нема онда пара да се плати лекар и наставник (ВИДЕО)

Гост најновијег „Политикона“ аутора и водитеља Данила Тврдишића био је проф.др Милан Брдар.

Mилан Брдар (Фото: Helm Cast)

Указујући на забрињавајуће стање у просвети Брдар каже:

“Свака џукела која уђе у пубертет може да направи лом у школи, а да страда разредни или наставник, а не он. Где то води, аман бре људи. Јел ова власт свесна шта ради? То је све њена одговорност. 
Има ли разлога да будемо против власти? Па има разлога. Ја се осећам као да сте истоварили камион пун земље на мене кад ме питате колико има разлога. Наравно да има. Али то не значи да ћу да будем са Ђиласом на улици. Да ли је он покрао или не, што то ова власт не рашчисти? Курир га гања и неке факсимиле тамо објављује, па и власт га гања преко „Пинка“, али зашто се то не рашчисти?Па знамо да је под заштитом Америке, не он него сви ти пљачкаши домаћи. Па и ови садашњи имају зелено светло да и они пљачкају. Увек актуелни имају зелено светло да пљачкају, под условом да претходне не дира. Сто педесет милијарди евра је од овог народа украдено.Па нема онда пара да се плати лекар и наставник.“

Књигу “Мрежни рат против Срба” о специјалним методама ратовања САД против Србије можете погледати и наручити ОВДЕ. Читаоци из дијаспоре књигу могу купити у електронском формату путем апликације Новинарнице на линку ОВДЕ.

Говорећи о болесном стању у медијима Брдар упозорава:

“Ако они не могу да забране ријалитије шта ће нам онда министарство културе, шта ће нам Влада и та министарства силна? Ако треба Србија да буде обележена у Европи по томе да се ја кад изађем из Србије стидим због ријалити програма која ова власт пушта. Зато што је полтронска према западу и зато што глуми пред тим западним финансијерима и партнерима, а у ствари колонизаторима, да се њима не би замерила. Ми нисмо доживели да неко каже из власти у последњих осамнаест година, слушајте ви то што ви тражите да буде у Србији то неће моћи, једноставно не може. Да ли тога има код вас или не, то нас не интересује. Као што каже озбиљан човек то у мојој кући неће бити. То је канцер који ће нас уништити. То је тај „Пинк“ на челу са Жељком Митровићем, Хепи телевизија и остали, то се раширило“.

Указујући на лицемерје неких професора који су своја имена ставили у функцију подршке актуелним протестима Брдар оштро констатује:

“Никада нисам чуо ни видео, а верујем и нико други, да је та интелигенција по било ком питању стала уз своју државу.То је застрашујуће. Али су зато спремни увек да брбљају против власти, али никад нису стали уз своју државу.Ево ни сада. Сада кад је питање да ли ће нам Косово отићи за десетак дана неће да се заложе за Косово него ће да причају о слободи медија и демократији. Пазите о чему они не воде рачуна. Основно питање за Србију, али не само за Србију, ево сада и за Венецуелу, није демократско питање! То је шарена лажа и жвака за лудака. Државотворно питање је основно!Држава се само једном стиче и заувек губи кад се изгуби. Прво се обезбеђује или гради држава, па кад се тај посао доведе до озбиљних размера, онда можемо да причамо о демократији. Какво демократско питање па то је будалаштина!Дакле, политикантски регрутовани,медиокритети неспособни,алави и спремни једино да се баве политиканством и способни једино за то. И када они у свом тексту у којем позивају на потписивање говоре о цивилизацијским вредностима, ајде да их прво видимо код њих кад им уђе човек који сасвим супротно политички мисли у њихове редове, да га не линчују. Када универзитет буде позвао на демонстрације пред америчком амбасадом, ево ја ћу доћи.“

Директну поруку председника Венецуеле Мурида Американцима погледајте ОВДЕ. Да ли се спрема нови рат на Балкану сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА