Најновије

ШАПИЋ: Што шмекери не скочише и у море, ту штангла не помаже (ФОТО)

Некадашњи српски ватерполиста Александар Шапић огласио се поводом напада на играче Црвене звезде у Сплиту, уочи меча регионалне лиге против Морнара.

Александар Шапић (Фото: Јутјуб)

Некадашњи ас репрезентације Србије на Твитеру је осудио недопустиво насиље над играчима ВК Црвена звезда, које се догодило у суботу када су играчи црвено-белих нападнути штанглама и ножевима на сплитској Риви пред великим бројем посматрача. 

Тројица ватерполиста су потрчала низ Риву, док је четврти Александро Краљ, скочио у море, услед претњи ножем. Краљ је задобио фрактуру носа, док његови саиграчи нису задобили теже повреде. 

Снимци и фотографије срамног напада, брзо су се проширили путем друштвених мрежа, што је убрзало утврђивање чињеница безумља у Сплиту. 

Шапић је позвао на смањивање тензија, али напоменуо да починиоцима који: "Палицама иду на голоруке, штангла у мору не помаже". 

У међувремену су нападачи, за које је утврђено да имају криминални досије, приведени, утакмица отказана, а највећи део региона не подржава безумни чин напада на српске спортисте.

Прочитајте ОВДЕ какав ће то текст запалити регион.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сплићани о инциденту са Звездиним ватерполистима: Била сам запрепашћена.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА