Најновије

БИВША ТОМИНА САВЕТНИЦА ШОКИРАЛА: Људи су незадовољни, чекају на шалтеру 5 сати за 1 папир! Ја сам незадовољна! (ВИДЕО)

Станислава Пак Станковић, некадашња саветница председника Србије Томислава Николића гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, код Јоване и Срђана открила је своје муке са државним службеницама.

Станислава Пак (Фото: Јутјуб)

- Има пуно проблема, људи су незадовољни, ја сам незадовољна. Када дођем на шалтер чекам пет - шест сати да дам онај... Како се зове? Папир, који никада неће доћи - рекла је Станислава Пак Станковић. 

Био нам је пре неки дан министар Ружић и рекао да се све дигитализовало и да нема више тог чекања, прекинули су је водитељи, а она је одговорила: 

- Верујте ми...Ја сам дошла пре неки дан на шалтер једне организације и нема никога. Још ми кажу: "Зашто ви мени кажете зашто нема никога?" Госпођо, кажем им, ја вас плаћам, ви треба да будете ту... Мислим, то су та ситна незадовољства која се акумулирају.

Станислава Пак Станковић је затим додала:

- Дуго година је накарадан систем био успостављан и који је јако тешко демонтирати и за 10 година. Ти исти људи су навикли да раде како су радили. Шта ћете сад одједном да отпустите све те људе? Ти људи су у неким годинама, јако се тешко унапређују... 

- Ви сад морате да зовете некога кога знате да би обавили нешто тај службеник вама мора по службеној дужности да уради. Ја то не могу да разумем. Шта вам је тешко да се насмејете? Шта добијате таквим понашањем? - запитала се Пак.

Прочитајте ОВДЕ како је то функционер полиције умешан у убиство гардиста на Топчидеру.

Извор: Курир/Ало
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА