Најновије

ЕВРОПА КЛИЗИ У ПРОВАЛИЈУ: Пробудите се, поновиће се 1991. година! Сорош изнео застрашујућу прогнозу!

"Успавана Европа клизи у провалију, а Европљани морају да се пробуде пре него што буде касно", упозорава милијардер Џорџ Сорош.

Џорџ Сорош (Фото: Јутјуб)

У чланку за пословни сајт Маркетвоч, бизнисмен је рекао да ће ЕУ кренути путем којим је ишао Совјетски Савез, уколико људи нешто не предузму и спасу је.

- Ако то не учине, Европска унија ће ићи путем Совјетског Савеза 1991. године. Ни наши лидери ни обични грађани не разумеју да доживљавамо револуционарни тренутак, да је опсег могућности веома широк и да је исход стога врло неизвестан - каже он.

Сорош истиче како ће предстојећи избори за Европски парламент у мају ове године бити кључни за будућност континента, али тврди да ће антиевропске странке "уживати у конкурентској предности".

Сорош је још једном остао веран свом противљењу Брегзиту, називајући предстојећи излазак Велике Британије из ЕУ "догађајем који ће дефинисати земљу у наредним деценијама".

- И у Великој Британији, застарела партијска структура спречава народну вољу да пронађе одговарајући израз. Ситуација је толико компликована да већина Британаца само жели да заврши са тим, иако ће то бити одлучујући догађај за земљу у наредним деценијама - додаје Сорош.

Такође, Сорош истиче да савез немачкиг партија ЦДУ и ЦСУ више није одржив и да забрињава пораст популарности десничарске странке АфД.

Медији преносе да је Сорош, иначе главни спонзор америчке Демократске партије, уложио хиљаде у кампању против Брегзита, чиме је стекао контроверзни статус у десничарским круговима. Он је постао главни јунак на њиховој "црној листи", те му апсолутно не верују у прогнозе које износе.

И амерички председник Доналд Трамп говорио је о теоријама завере о Сорошу, укључујући и то да је он финансирао караван средњоамеричких миграната који су покушавали да уђу у САД.

Средином прошле године амерички часопис Форбс избацио је последњу листу најбогатијих људи на свету на којој се Сорош налази на изузетно високом 27. месту.

Прочитајте ОВДЕ каква је то скривена порука новчанице од сто долара.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Малагурски: Ко је Џорџ Сорош и шта смо му сви ми скривили?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА