Најновије

ВАША ПАРТНЕРКА ЋЕ УВЕК ТРАЖИТИ ЈОШ! Уживајте дуже у сексу уз пар малих трикова!

Превремена ејакулација је проблем са којим се суочава велики број мушкараца па секс са њима траје краће и недовољно да жена доживи оргазам.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Око 40 одсто мушкараца суочава се са овим проблемом у мањој или већој мери. Прерана ејакулација дефинише се као доживљавање врхунца за мушкарце у првом минуту од почетка пенетрације. То дословно може да уништи ваш сексуални живот.

Ијан Кернер суочио се са овим проблемом који је успео да превазиђе у касним двадесетим годинама живота због чега је одлучио да се посвети секс терапији и помогне другима који имају сличне проблеме. Оно што је научио током свог пута ка решењу јесте да сваки мушкарац може да издржи дуже у кревету сам ако има на уму пар трикова који сигурно пале. Ово су само неки од оних које он препоручује.

Усавршите мини оргазме

Практикујте мастурбацију скоро до оргазма, а онда се зауставите. Мушки оргазам се састоји од две фазе: емисије, када се семена течност скупља у уретри, и ејакулације, када се она избацује. Оно што требате да урадите јесте да досегнете емисију пре ејакулације и осетите мале контракције пелвикса, али без ејакулације. Мини оргазам ослобађа вас тензије у пенису и одлаже оргазам. Потребно је доста праксе како бисте то извели током секса, али ако урадите домаћи задатак како треба успех неће изостати.

Нека ваш пенис буде секс играчка

Практикујте секс позе у којима ваш пенис стимулише клиторис партнерке без пенетрације што ће вам помоћи да издржите мало дуже. Уместо да пенетрирате у вашу партнерку, нека ваш пенис стимулише њену вулву и клиторис и померајте се лагано напред назад. Тако ће ваш пенис заправо да послужи као секс играчка, а ви нећете доживети оргазам прерано. Када је она близу промените позу, дозволите јој да доживи оргазам тако што ћете тада пенетрирати у њу. Тада неће бити ни битно да ли сте доживели врхунац за само један минут.

Постоје и пилуле које могу да помогну

Уколико сваки покушај пропадне, неки од антидепресива које може да вам препише лекар (попут Золофта, Прозака и Паксила) можда могу да вам помогну. Један од ефеката је одложена ејакулација, а мушкарци који узимају ове лекове могу да издрже и до 5 пута дуже у сексу. Овде је обавезна консултација са лекаром и никако немојте узимати ове лекове на своју руку!

Спреј који ствара осећај трњења

Спреј који садржи лидокаин може да вам помогне да успорите ејакулацију тако што ће смањити осећај додира у вашем пенису и тиме његову осетљивост. У једном истраживању, 74 одсто мушкараца који су користили овај спреј издржали су дуже од два минута, за разлику од 22 одсто оних кој ису били на плацебо спреју.

Исповест девојке која је орални секс довела до врхунца прочитајте ОВДЕ.

Извор: Menshealth. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Теша Тешановић о порнографији и омиљена порно глумица.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА