Најновије

Капетан Драган поручио Хрватима: Нисам ја Тадић да вам се извињавам

Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган, који је осуђен на 13 и по година робије због наводних ратних злочина над цивилима и ратним заробљеницима у Хрватској, тврди да је заточен у затвору којии неодољиво подсећа на нацистички логор.

Капетан Драган (Фото: Јутјуб)

Васиљковић се налази у затвору у Лепоглави и одслужио је две трећине казне, али још није пуштен на условну слободу. Због тога је поднео уставну тужбу, уз коју је написао и писмо у ком истиче да му је суђено у монтираном поступку.

- Пре него што овај предмет оде пред неке поштене и часне судије ван Хрватске, решио сам да ипак напишем тужбу јер сте овим нацистичким процесом дали сваком, па чак и умереном и објективном Србину попут мене, довољно материјала да вам утера дуг за наредних 300 година. Све вас у тзв. хрватском правосуђу доживљавам, без иједног изузетка, као кукавичке злочинце против човечности, који уместо "србосјека" ваших предака (нож коришћен у ваша 24 индустријска погона за убијање српске деце) користе злоупотребу закона и поклоњеног поверења као оружје за застрашивање и прогон Срба у провидно монтираним нацистичким процесима - написао је Васиљковић.

Према његовим речима, срамно је што није пуштен на условну слободу услед "непоказивања кајања"!

- Зашто бих се кајао за ваше злочине? Зар вам личим на Бориса Тадића, па да се извињавам за ваша недела и злочине као он? Стварно сте наивни. Нисам сигуран да ли очекујете да се ми Срби кајемо за ваше небројене издаје, злочине које су починили ваши родитељи у Јасеновцу и за индустријске погоне за убијање недужне српске деце, жена и недужних људи. Да ли за 24 хрватска концентрациона логора смрти или за католичке злочине које су ваши дедови починили у Магденбургу, Хајделбергу и где год им се пружила прилика да учине злодело, као сада вама у овом злочиначком монтираном процесу?" - стоји у писму. 

Да ли милиони за Вучићеву кампању долазе из џепова грађана прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Капетан Драган о Хрватима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА