Најновије

''ТАДИЋ ЈЕ ПОЛИТИЧКА ПРАБАБА'': Овако су се ујединили ДС и СПС уз учешће Мила Ђукановића

Борис Тадић се не сећа ничега, очито амнезија ради своје, казао је Кнежевић.

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Председник Атлас групе Душко Кнежевић оценио је да у случају бившег председника Србије Бориса Тадића „очито амнезија ради своје“, додајући да је у његовом фокусу сада искључиво актуелни црногорски председник Мило Ђукановић.

Тадић, који је председник Социјалдемократске странке, у уторак је негирао наводе Кнежевића који је саопштио да је 2008. године био на састанку са тадашњим председником Србије и Милутином Мркоњићем на тему формирања коалиције Демократске странке са Социјалистичком партијом Србије.

– Поред изношења те неистине, Кнежевић тврди да је на том наводном састанку био “по Ђукановићевом задатку, како би ДС направио коалицију са СПС-ом”, чиме отворено признаје намеру Ђукановића да се меша у унутрашњу политику друге државе. Без обзира на то да ли је постојала таква намера и задатак, свакако да несам преговарао формирање коалиције са Кнежевићем, тврди Тадић.

Он је казао да је о формирању коалиције преговарао једино са лидером СПС Ивицом Дачићем и да нико други није имао утицаја на доношење те одлуке.

Кнежевић је за подгорички портал ИН4С рекао да је очито да амнезија одрађује свој посао када је у питању бивши председник Србије.

–Борис Тадић се не сећа ничега, очито амнезија ради своје. Нећу се бавити политичком прабабом. Ја сам имао своју улогу 15 година у ДС, нека пита Слобу Милосављевића, Џесику, Веља Жујовића, а и Бориса Ранковића. Мој фокус је сада само Мило Ђукановић, истакао је председник Атлас групе.

Зашто Вучић неће да прича са опозицијом, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ко прати Душка Кнежевића у Лондону?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА