Најновије

РУСКА ВОЈНА ПОЛИЦИЈА СЕ ПРИБЛИЖИЛА ''УМЕРЕНОЈ ОПОЗИЦИЈИ'': Народ може да предахне

Патрола руске војне полиције надгледа ситуацију око града Манбиџа у провинцији Алеппо у северној Сирији, на километар од положаја такозване умерене опозиције.

Руска војна полиција (Фото: РИА Новости)

Војна полиција шири зону патроле. У среду, војна полиција је стигла у град Авшарија, где живе углавном Курди. Недавно се овде појавио пункт Сиријске арапске армије (САА), на граници са Турском. Он је на првој линији. Војна полиција прати безбедност унутрашњег круга.

Сваком одласку у проблематичну област претходи темељно извиђање подручја. Припадници војне полиције се често састају са локалним старешинама. Према њима, становништво је реаговало више него позитивно на појаву руске војске овде. Локални становници препознају руске борце, поздрављају их и распитују се о животу.

Локални становници су рекли руским војницима да око се у том региону налазе америчка, турска и курдска војска, то је знак да ће бити проблема. А ако се види руски конвој, значи да неће бити пуцњаве, преноси руска агенција РИА Новости.

Све више села у североисточној провинцији Алепо траже од руске војне полиције да их укључи у патроле.

Војна полиција Руске Федерације ушла је у Манбиџ 8. јануара како би спречила провокације на територији под њиховом контролом. Почетком фебруара, начелник Главне дирекције војне полиције Министарства одбране Русије, генерал-пуковник Владимир Ивановски пконтролисао је војнике на најудаљенијој тачки патроле у ​​подручју Манбиџа и био је задовољан резултатом.

Шта раде венецуелански Сухоји, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руска војна полиција шири своју зону одговорности у Манбиџу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА