Најновије

МИЛО ЛОМПАР: „Не дозволимо да српска рука потпише одрицања од Косова и Метохије”

У Београду се данас (понедељак, 18. фебруар), с почетком од 17 сати, на Тргу Николе Пашића организује се велики патриотски протест, под називом „Зауставимо велеиздају, Косово је Србија!”.

Ломпар (Фото: Јутјуб)

Протест су до сада подржали низ патриотских странака, покрета, удружења грађана и познате личности из јавног, друштвеног и културног живота Србије.

Организовање овог протестног скупа има за циљ да јасно упозори, како садашње тако и будуће власти Србије, да никакво одрицање од јужне српске покрајине, за рад евро-атланских интеграција и нејасних обећања, не долази обзир. Тим поводом, јавности се обратио и професор Београдског универзитета др Мило Ломпар:

„У тешким и готово преломним околностима када се по први пут у српској историји појавила могућност да српска рука потпише одрицања од Косова и Метохије, позивамо све оне који се тиме противе да на слободан, демократски и мирољубиви начин искажу своје противљење на јавноме месту, у 17:00 часова, у понедељак , 18 фебруара, у Београду, на Тргу Николе Пашића, да бисмо зауставили велеиуздају, јер Косово је Србија”, подвукао је у обраћању јавности, проф. Ломпар.

Шта о овом скупу каже Слободан Рељић сазнајте ОВДЕ.

Извор: Србин.инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Промоција књиге “Мрежни рат против Срба”.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА