Најновије

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ: Срби су отпорнији од других народа на амерички мрежни рат (ВИДЕО)

Православни публициста Владимир Димитријевић каже да Сједињене америчке државе воде мрежни рат против Србије али и против сопственог народа. Он је говорећи на промоцији књиге "Мрежни рат против Срба" рекао да се наш народ показао отпорнијим ма методе специјалног рата од неких других народа захваљујући народном предању које носимо у себи.

Димитријевић је рекао да су највећи штит Срба од америчког мрежног напада Горски вјенац и Светосавље, а да у модерном времену тај штити представљају и песме Београдског синдиката.

- Oгромни квалитет ове књиге је што је на једном малом простору даје све што је потребно да разумете како мрежни рат функционише на територији Србије. За овакве књиге потребан је један огромни умни напор. Слободан Стојичевић је направио једну есенцијалну књигу која вам помаже, уџбенички, да схватите шта се око вас дешава. Налазите се у ситуацији где све то већ слутите, али треба неко да вам упали светло, а светло је упаљено овом књигом – рекао је Димитријевић.

Он је говорио о расколу у Православљу који прави Васељенска патријаршија и проблемима које то прави на Светој гори. Он објаснио да у сваком народу 10 посто религиозних људи који редовно иду у цркву, а да је њихово разједињавање и цепање циљ мрежног рата који се води против цркве. Како је објаснио, када се тих 10 процената становништва разједини лакше се тај народ поробљава односно њиме се лакше манипулише.

Димитријевић је објаснио да Слободан Стојичевић у књизи “Мрежни рат против Срба” даје детаљне информације које организације учествују у мрежном нападу и са чијим новцем.

На промоцији су говорили и аутор књиге Слободан Стојичевић и колумниста Стандарда Мaрко Танасковић.

Промоција је одржана у Српском културном центру “Ћирилица” у Скерлићевој улици у Београду.

Књигу можете набавити у књижарама Делфи или наручити на линку ОВДЕ. Читаоци из иностранства књигу могу купити у електронском формату, путем сајта Новинарница, на линку ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА