Најновије

ДАЧИЋ ОТКРИО ДЕТАЉЕ ПОГИБИЈЕ ШАБАНА ШАУЛИЋА: Свестан је изашао из кола, а онда су га успавали и више се није пробудио! (ВИДЕО)

Министар спољних послова Ивица Дачић обратио се синоћ јавности у вези смрти певача Шабана Шаулића, који је трагично страдао у саобраћајној несрећи у Немачкој, после наступа. Он је објаснио да је Шабан из кола изашао на ногама и да сви детаљи смрти морају додатно да се испитају.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

- Шабан је из кола изашао на ногама, али је у тој ситуацији био толико лоше да су морали да направе неку интервенцију. Био је лоше, али свестан. Изашао је без повреда из кола. Када је дошао у болницу, отворили су га и схватили да је дошло до компликација услед срчане аорте и није дошло до операције.

- Урадили су му реанимацију али му није било спаса. Тужилац жели да се до краја утврди шта се десило, да не би било различитих прича. Он је наводно добио нека средства за смирење или успављивање, то би се још могло истражити, али зашто чекати четвртак? Ја сам питао Вучица и он је дао одобрење да авион Владе Србије превезе тело после свих перипетија до Београда - почео је Дачић, а онда наставио.

- Питање је када ће тело доћи у Београд, још нисам срео човека који није поменуо Шабанову смрт, то је велики губитак. Био је добар човек, увек се одазивао и помагао младим певачима, песме им је смишљао, није био сујетан... Волео је да пева, има певача који отпевају 2,3 песме и довиђења.

- Он је био у стању да остане целу ноћ и из душе је певао. Један је Шабан, тешко ће га неко заменити, где год се окренеш то је Шабан, све песме које волимо, већина, то су његова песме. Наравно да треба да буде сахрањен у Алеји великана - рекао је Дачић.

Он је истакао да је са председником Вучићем био и на слави Шабана Шаулића, као и да су му били веома добри пријатељи.

- Ја сам јавио председнику Вучићу, он је био на његовој слави, ми смо пријатељи са њим, дружили смо се и то тешко човек може да прихвати... Човек никад не зна када ће отићи са овог света, зато треба живети дан сваки као задњи. Најгоре од свега је што је његов син спремао свадбу, али десило се како се десило - истакао је он и додао шта је најважније у овом тренутку:

- Сада говорим као министар спољних послова, сада је главни циљ да се тело што пре достави у Србију, да се утврде детаљи, да ли су лекари нешто погрешили... Овде је реч о смрти двојице људи. Ту није било сведока, возач, Шабан и његов кум су били једини ту, и одведени су у три различите болнице.

- Зашто тело тек може да се види у четвртак? Тело је под надлежношћу тужиоца. Данас ако некако успеју син и ћерка да виде тело и опросте се од оца, али то су тешке ствари. Људима је битно да га виде - поручио је у "Ћирилици".

Британски оператор преноса новца MoneyTO покренуо је слање дознака у Србију додајући ову балканску земљу у растућу листу земаља где се тренутно пружа таква услуга. Прочитајте ОВДЕ детаље.

Погледајте ОВДЕ нови узнемирујући видео удеса.

Извор: ТВ Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА