Најновије

ЧАСТАН ИЗЛАЗ ЗА МИЛА И ЊЕГОВЕ МАЊИНСКЕ САТЕЛИТЕ: Има ли га уопште? (ВИДЕО)

Једном сам питао једну угледну нижерангирану особу из ДПС-а зашто трпи и подноси сва њихова с.ања и не напусти ту партију кад сви знамо како то функционише. Одговорила ми је да би јој запалили ауто и да то уопште није празна претња. Боји се. Наводно су јој већ ломили брисаче на прве осцилације у послушности.

Има ли часног излаза? (Фото: Сајт председника ЦГ)

Пише: Тимур Тмурни

Није да не знамо да је режим лоповски и хохштаплерски. Знамо то деценијама. Није да не знамо да је дон Мило Корлеоне Ђукановић превртљив, лажљив, бестидан и покварен. Није да не знамо да је Талик Катнић одвратни депеесовски полтрон. Видјели смо то много пута прије вечерас. Сад су само сабијени уза зид па се гмазови зноје, жеђају, лупетају, петљају, прљају гаће… (као легендарни Миша Вацић). И даље понижавају интелигенцију грађана што им се неће добрим вратити.

Једном сам питао једну угледну нижерангирану особу из ДПС-а зашто трпи и подноси сва њихова с.ања и не напусти ту партију кад сви знамо како то функционише. Одговорила ми је да би јој запалили ауто и да то уопште није празна пријетња. Боји се. Наводно су јој већ ломили брисаче на прве осцилације у послушности.

Сада могу да питам јавно све присташе ДПС, СД и сателита, гади ли Вам се да видите како се пљачка домовина и уништава будућност Ваше дјеце у Ваше име? Како пасу и пландују док Ви скупљате мрвице или чекате какву услугу да Вам заврши неки тупави мамлаз из ДПС који све што зна је да виче „Да је вјечна!“? Дође ли Вам да избуцате чланске кад видите да су Вам шефови партија ухваћени у крађи и лажи in flagranti?

Кад останете без „свог расточког божанства“ да вам чува нагојена пркна буцаћете и бацаћете чланске карте као да је антракс у њима. Онда ћете покушати доказивати да сте били опозиција и тркаћете се ко ће прије пљунути расходованог Бритву и шпијавати друге. Какав је – да је, што рече Кобац, Бритва држи много го.ана под својом капом.

Ова багра која ће га сјутра пљувати и издавати, а сад му се слишава и кад пр’не, има шансу данас – са јасним и очитим доказима да скупи мудаш.а, пронађе своје људско достојанство, иступи из чланства и са функција коалиције ДПС/СД/ЛПЦГ и мањинских сателита и ЈАВНО се огради од криминала који споменути спроводе вршећи власт. Али неће!!!

Боље да виде ко ће да побиједи, па ће већ одлучити шта ће. Само што онда часног илаза нема. The gate is closed. Тиме ћете занавијек изгубити шансу да било што кажете политички са тежином док сте живи. Како Вас је воља. Ја се спремам за протесте, на све начине храбрим слободне људе да Вас помету (ко је како заслужио) у црногорске караклаке и у кондуте историје…

Размислите прије него искочи какав снимак гдје Мило Дахија лично узима харач. Или прије него још један контигент режимлија не заврши пуштен низ воду са оптужницама умјесто прслука за спасавање. Па видите шта ћете…

О пукотинама на неотвореној деоници Коридора 10 прочитајте ОВДЕ.

Извор: Фејсбук страница аутора

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА