Најновије

ПРОРОЧАНСТВО НЕМАЧКОГ ВИДОВЊАКА УЗДРМАЛО СВЕТ: Трећи светски рат почеће убиством на Балкану! Видим неког великог како пада...(ВИДЕО)

Сви су чули за Нострадамуса и Баба Вангу и њихова предвиђања, али је мало познато да је у Немачкој у првој половини 20. века живео видовити Алојз Ирлмајер, о чијим се пророчанствима не прича много.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Прича се да је после Другог светског рата помогао многима да пронађу своје најближе. Био је оптужен и за 'вештичарења' али га је судија ослободио када му је Ирлмаер тачно описао шта му је жена радила тог дана и како је била обучена.

Алојз је 1950. године предвидео Трећи светски рат и по његовим предвиђањима Трећи светски рат је неизбежан и водиће се на Медитерану и Блиском истоку, и ово подручје ће бити поприште сукоба великих светских сила. Према његовим предвиђањима, све ће почети убиством на Балкану.

Ево шта је прорекао: “Сви ће позивати на мир. Одједном ће доћи до рата на Блиском Истоку који ће се појачавати, велике поморске снаге суочиће се са непријатељем на Медитерану, а ситуација ће бити веома напета. Међутим, права искра биће запаљена на Балкану:

"Два човека убиће трећег високо позиционираног. Они су плаћени од стране других људи. Један убица је мали и таман, а други мало виши, светлије боје косе. Мислим да ће се ово догодити на Балкану, али не могу потврдити. Освета ће убрзо стићи преко велике воде.

Међутим, жути змај извршиће инвазију на Аљаску и на Канаду истовремено, али неће далеко стићи. Када златни град буде уништен, рат ће почети "Година уочи рата биће врло плодна и богата година. Рат ће доћи без упозорења преко ноћи. Видим прашину. Видим три броја. Две осмице и деветку. Не знам шта они значе и не знам датум или време када ће се то догодити", тврдио је Ирлмајер.

Стручњаци тврде да нас апокалипса можда чека иза угла, а да тога нисмо ни свесни. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Dnevno.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА