Најновије

У СТРАХУ СУ ВЕЛИКЕ ОЧИ: Полиција притиска вође навијача да не иду на протест

Суштина оваквог безразложног узнемиравања грађана, јесте да се обесхрабре навијачке групе да се укључе у протесте "97000дупри се".

Шетња суботом (Илустрација: Покрет 97000 одупри се)

Страх режима од протеста слободних грађана планиран за сутра увече, који организује Грађански покрет „97000дупри се“, прелази у панику. 

Како сазнаје подгорички портал ИН4С, полиција данас иде код познатих чланова навијачких група на њихове кућне адресе. Уколико их не нађу код куће, оставља им се позив да се јаве у Центар безбедности.

Разлог због чега се представници навијача позивају се не наводи.

Међутим, истакнуте су могуће санкције: у случају неодазивања они ће бити приведени.

Суштина оваквог безразложног узнемиравања грађана, јесте да се обесхрабре навијачке групе да се укључе у протесте „97000дупри се“.

Портал је раније писао да полиција има испланирано и да група младића исценира инцидент, који би послужио као повод да се интервенише.

Почетком фебруара, високи фунцкионери АНБ-а и безбедоносно интересантна лица састала су се у подгоричком локалу „Асторија“, како би заједнички испланирали кораке којим би протести „97000дупри се“ били угушени сличном протестима ДФ-а 2015. године.

Прошле суботе на подгоричке улице изашло је 10000 грађана, а за сутрашњи протест своје присуство су најавили слободни грађани из свих делова Црне Горе.

Након јучерашњег неуспешног наступа ДПС-а у Скупштини Црне Горе поводом афере „Коверта“ своје мишљење о тој и свим другим аферама које потресају Црну Гору последње три деценије даће грађани. Притисак који сада осећају и представници навијача, који би и сами могли довести велики број младих људи на улице, само је симптом панике која је захватила све нивое режима.

Какве незаконите поступке веши Ана Брнабић, погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

97000 одупри се

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА