Најновије

СКАНДАЛОЗНО: Жена без дозволе управљала аутобусом на линији Београд - Суботица

Кикиндска полиција је у недељу пре подне, око 9.30 сати, искључила из саобраћаја велики дабл-декер, аутобус београдске „Ласте“ који је саобраћао на линији Београд-Суботица, јер је контролом утврђено да није технички исправан.

Ластин даблдекер

Осим тога, њиме је управљала Т.А. (31) без возачке дозоволе, пишу Вечерње новости.

Како је листупотврђено у Полицијској управи у Кикинди, њихова патрола је утврдила да жена која је била за воланом нема возачку дозволу за Д категорију неопходну за управљање аутобусом, а осим техничке неисправности возила, постоје сумње да је било прекршаја у коришћењу тахографа као и других неправилности.

- Аутобус је искључен из саобраћаја, налази се на аутобуској станици у Кикинди, а путници су збринути. Аутобус је саобраћао на редовној линији Београд – Суботица преко Кикинде. Занимљиво је се у папирима као формални возач наводи Н.Р. (59), али је возилом управљала жена без возачке дозволе – потврђено је листу у полицији.

Аутобус није направио никакав саобраћајни прекршај приликом вожње, већ је заустављен током радовне контроле саобраћаја на подручју Кикинде. Због накнадно установљних прекршаја овог прекршаја полиција ће поднети одговарајуће пријаве.

Да ли је Србија блурована земља, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ластин спот

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА