Најновије

ДВОЈЕ НИЈЕ ДОВОЉНО: Открила све детаље перверзне везе

ПР једне компаније за организовање догађаја Кети Кин и њен супруг Томас били су у отвореној вези већ 5 година и пре него што су ступили у брак. У њиховом животу је сасвим нормално да имају секс са другим паровима, а овог пута позвали су Никол, Кетину колегиницу да им се придружи.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

- Томас и ја смо још на почетку забављања признали једно другом да нас привлаче и други људи без обзира на то што смо били заљубљени једно у друго. Наставили смо да живимо заједнички живот у складу са нашим жељама. Нисмо желели да се фолирамо и то смо обоје јако добро прихватили, изјавила је.

Када је Кети упознала Никол на послу, позвала ју је у своју кућу на вечеру. Никол није ни слутила да ће им се придружити Кетин муж и у ком смеру ће то отићи.

- Када смо се Никол и ја по први пут среле осетила се велика позтивна енергија, одмах смо се скапирале. Обе радимо за "Феелд", апликацију за отворене парове и самце, и она је знала да сам у отвореној вези, а ја сам знала да је она излазила с паровима и раније, додаје Кети.

Када сам на једном догађају упознала Никол са мојим мужем Томасом, одмах се осетила невероватна сексуална енергија. Нисмо желели то да испустимо.

Убрзо смо ступили у однос и сада не можемо да замислимо секс без ње. То је најбољи секс у нашем животу. Томас спава или са њом или са мном. Скоро се није десило да Томас и ја водимо љубав без ње. Увек нас је троје и у томе уживамо. Нема сујете, нема љубоморе, једноставно слушамо наше тело и потребе.

Никол долази из Аустралије је веома срећна што је трећа особа у вези. "Ступила сам у ову везу као трећа особа, односно као "једнорог" и стварно нема простора за љубомору. Ја сам срећна жена. Кети и Томас имају дуг и срећан брак и ја никада не бих желела да угрозим тако нешто."

Овај трио се још увек забавља и са другим људима, али су се договорили да неће никога позвати да им се придружи док им се неко свима једнако не допадне. И ако било ко од њих има незаштићен секс, сви ће се тестирати на полно преносиве болести.

Без обзира на њихову полиаморију, Кети и Томас су посвећени свом браку и веома су заљубљени једно у друго.

Томас је објаснио: - Кети и ја имамо толико дугу заједничку историју. У браку смо већ пет година и  имамо једног сина кога много волимо. Знамо да Никол жели све ово за себе, породицу и брак, зато верујемо да ће једног дана напустити наше гнездо.

Водитељка дечије музичке емисије изашла пред публику без панталона, снимак погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Десет најбољих сексуалних поза.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА