Најновије

ПРЕДСЕДНИК СРПСКЕ ДЕСНИЦЕ: Заштита традиционалних вредности води ка повећању наталитета српског народа (ВИДЕО)

Председник Српске деснице Миша Вацић гостовао је у емисији „Сукоб мишљења“ на ТВ Хепи на тему истополних бракова у Србији. Саговорник у емисији био му је вишегодишњи ЛГБТ активиста Предраг Аздејковић.

Mиша Вацић (Фото: Јутјуб)

Вацић је изјавио да Устав Србије препознаје брак искључиво као заједницу мушкарца и жене, те да се лично противи легализацији истополних бракова. Пропаганда о наводној угрожености ЛГБТ особа у Србији води се из страних центара моћи који медијском манипулацијом стварне ситуације покушавају да дестабилизују нашу земљу.

Аздејковић је изјавио да се не осећа угроженим од стране десничарских организација, а Вацић је изнео могућност да и ЛГБТ популација може бити национално одговорна и својим утицајем помоћи на промени искривљеног имиџа српског народа у иностраној јавности.

Вацић је у емисији позвао државне органе да испуне обећање председника државе и исплате значајну новчану надокнаду женама које су родиле треће дете у Србији. Он је објаснио да политика промоцисања традиционалних вредности може довести до повећања наталитета.

Kуда ће ићи ауто пут Београд-Бањалука сазнајте ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА