Најновије

Осумњичени за случај "импровизована вешала" на саслушању: Ево шта се дешава (ФОТО)

Полиција је идентификовала младиће који су носили импровизована вешала на протесту у суботу у Београду. Реч је наводно о присталицама покрета Двери. Они се тренутно налазе у Полицијској управи Београд.

Протест (Фото: Јутјуб)

Саслушан је Слободан Г. који је наводно признао да је на скуп донео вешала. Други осумњичени, малолетни Н. П. тренутно даје исказ у полицији. Због великог узнемирења јавности, полиција је јуче најавила интензивну потрагу за лицима која су носила вешала улицама Београда. 

На друштвеним мрежама појавиле су се фотографије са протеста у Београду одржаног у суботу на којима се виде вешала на стубу који носи један од учесника протеста. Државна секретарка у МУП-у Србије Биљана Поповић Ивковић потврдила је да су идентификовани младићи који су носили импровизована вешала на протестима у суботу у Београду и да се ради о присталицама покрета Двери и Савеза за Србију. Она је рекла и да ће од те двојице младића бити узете изјаве. 

Поповић Ивковићева је рекла и да је ухапшена и особа наоружана аутоматским оружјем која је претила вешањем сину председника Србије Александра Вучића. Осим њега, ухапшена је и особа која је претила ћерки и сину председника државе.

Поводом случаја “вешала” огласио се и Српски покрет Двери. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: B92, Prva, Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Владимир Ђукановић о “вешалима” у Београду

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА