Најновије

СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ: Режим покушава бесмислицама да сакрије од јавности да се протести одржавају у 50 градова!

На последњем протесту опозиције у Београду у редовима учесника протеста наводно је уочен спорни предмет у облику вешала, која је носио један од учесника протеста. Око тог догађаја дигла се велика прашина и створио простор за политичка препуцавања и напад власти и режимских медија на представнике опозиције, овог пута представнике и симпатизере Српског покрета Двери.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

- Владајући режим је у паници због тога што су прошле недеље протести против Вучићеве власти одржани у 50 градова у Србији и што је у Београду на улице изашло преко 50.000 људи. Зато се медији под контролом власти максимално користе бесмислицама како би облатили протесте. Једна од њих су некаква вешала која нико није видео ни када су донета ни када су однета са протеста - наводи се у саопштењу Српског покрета Двери.

У Српском покрету Двери напомињу да СНС без икаквог покрића упире прстом у присталице овог покрета и да је очигледно да не откривају имена “носилаца вешала”, али да зато скандалозно и без основа оптужују: 
 
- Партијски медији СНС не откривају имена “носилаца вешала”, али тврде да су присталице Двери, што је скандалозно извештавање и оптуживање.

- Случај са ношењем вешала на протесту је још један спин из режимске кухиње. На друштвеним мрежама се врло брзо после протеста појавила слика младића који је носио вешала и то слика у мајици са логом СНС. Схвативши да је њихова провокација откривена, Небојша Стефановић је брже боље објавио да полиција трага за две особе, а јутрос режимски медији објављују да су пронађени и да се ради о присталицама Двери. При том нису објављена њихова имена – наводи се у саопштењу Српског покрета Двери.

- Дакле медији не знају њихова имена, али са сигурношћу тврде да се ради о присталицама Двери. Којим методама истраживачког новинарства је то откривено? И да ли полиција приликом сваког привођења утврђује за кога осумњичени гласа? – питају се у покрету Двери.

У покрету указују на примере осуђеника и криминалаца из редова СНС, који су осуђене убице и силоватељи, а да се о њима готово уопште не говори у медијима, иако су учинили много горе ствари од “ношења вешала”.

- Већина осуђених затвореника који своје бирачко право остварују у затворима гласа за СНС. Дакле те присталице СНС су осуђене убице и силоватељи. Да ли то, по овим медијима који сада етикетирају Двери, значи да се СНС залаже за убиства и силовања? – стоји у саопштењу.

Двери су потом указале на проблематична лица из редова СНС која су директно повезана са криминалним радњама.

- Функционер СНС, Дејан Симеуновић из Панчева осуђен је прошле године за убиство. Председник општине Гроцка и функционер СНС ухапшен је недавно као налогодавац паљења куће новинара Милана Јовановића. Председник општине Брус и функционер СНС оптужен је за сексуално узнемиравање неколико жена. Да ли то, по овим медијима који сада етикетирају Двери, значи да се СНС залаже за убиства и силовања? – отворено је питање покрета Двери.

Вучић и његова секта Вучићевих сведока уништили су уставни поредак Србије. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Последњи протест “1 од 5 милиона” у Београду

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА