Најновије

Владимир Димитријевић: Вучић и његова секта Вучићевих сведока урушили су уставни поредак земље (ВИДЕО)

Гост нове емисије “Скенирање“, у продукцији "ХелмКаст" је професор и православни публициста др Владимир Димитријевић.

Владимир Димитријевић (Фото: Helm Cast)

Професор Димитријевић је говорио о свом ангажовању у грађанским протестима и истакао да је ово борба за враћање правне државе.

“Ово је борба против уставорушитеља Александра Вучића. Он и његова секта Вучићевих сведока која верује у хиљадугодишње царство Београда на води, урушили су уставни поредак земље. И није битно да ли смо политички истомишљеници сви на протестима, битно је да нам је свима циљ враћање правног поретка у Србију“,рекао је Димитрјевић.

Он је говорећи о одлуци Васељенског Патријаха да призна неканонску Украјинску цркву, казао да је то био “веома ризичан потез“.

“Патријарх  Вартоломеј је тиме показао да је тајни агент Вашингтона.“,оценио је Димитријевић.

На питање хоће ли то утицати на односе у СПЦ  ако се зна да и оквиру наше цркве имамо македонску и црногорску цркву које траже аутокефалноост,Димитрјевић је рекао да је“давна тежња Запада да уништи православље.“

„Ништа није искључено ,после признавања Украјинске цркве,да и.нашу СПЦ не чека исти сценарио с македонском и црногорском црквом“ ,казао је Димитрјевић. Аутор и водитељ емисије Оливера Миливојчевић.

Вешала на протесту је носио члан СНС, слике погледајте ОВДЕ. Русија може да претвори запад у прах за само 30 минута, упозорење НАТО-у можете видети ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА