Најновије

ЈЕЗИВА САЗНАЊА: Харадинај умешан у терористичке нападе на Мадрид и Лондон! Обавештајне службе учествују и контролишу шверц дроге на Косову

Председник скупштинског одбора за КиМ Милован Дрецун открио је да се иза терористичких напада на Мадрид и Лондон крије Харадинајев клан коме одговара стварање Велике Албаније како би могли несметано да шире своје криминалне активности, а да за одређене акције имају чак и подршку страних обавештајних служби.

Харадинај (Фото: Јутјуб)

- Прво што су урадили ови из међународних мисија ишли су по кућама и тражили оружје. И то што је било оружја, и са дозволама, одузели су, али нису Албанцима. Албанци који се крећу по организованим криминалним групама имају дозволу за оружје. По подацима УН има 500.000 комада различитих врста оружја код Албанаца, у питању је илегално оружје. Дакле, не шверцује се само дрога већ и оружје - рекао је Дрецун и изнео један интересантан податак:

- Експлозив за јавни напад у Лондону и Мадриду дошао је управо из Албаније, из магацина албанске армије и то је Харадинајев клан био укључен у то. Шверц оружја је веома уносан посао. Најлакше га је наћи на Космету. Муницију можете да купите било где, када не постоје институције, када оне не фунционишу како би требало, када су корумпиране, када имате тајну власт... Косово је слободна териотрија за деловање мафије. Тамо где влада мафија, људи су потпуно неслободни, они су таоци тих мафијашких послова и тој мафијашкој хоботници одговара да постоји Велика Албанија. Односно, да формално постоји, а да они ммогу слободно да се крећу и раде своје илегалне послове и то све пред очима међународне заједнице - тврди је Дрецун.

Дрецун тврди да су у студији НАТО-а идентификовани сви криминални кланови, са њиховим носиоцима и челним људима:

- Показивао сам документаицју УМНИК полиције Они су идентификовали један од канала за шверц дрогу из Авганистана. Дакле, мрски непријатељи Американаца, Талибани, шверцују дрогу, она долази до Турске, у Туској је преузима једна група албанских мафијаша са Космета. Пребацује се у Македонију, у Скопљу се препакују у мање пакетиће, долазе камиони из америчке базе, пребацују се у камионе са храном. онда иду преко Ђенерал Јанковића, где их чекају амерички официри, да би слободно прошли, достављају једном од Албанаца који држи кафић и тако иде даље та дрога. Онда се поставља питање како американци дозвољавају сличне ситуације када се боре против Талибана - закључио је Дрецун.

Милошевић је дао понуду у Рамбујеу, а Амери је одбили. После ове реченице почело је бомбардовање Југославије. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дрецун: Косово је црна рупа Европе

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА