Најновије

СТИГЛИ ШОК РЕЗУЛТАТИ ВЕШТАЧЕЊА ДНК! Кључни доказ против Зорана оборен?!

Такав резултат ДНК анализе наводи на закључак да Јелена није огребала Зорана у покушају да се одбрани и спасе себи живот, како се посумњало.

Зоран Марјановић (Фото: Јутјуб)

Накнадним вештачењем, које је затражило Апелациони суд у Београду, утврђено је, да на рани на десној руци Зорана Марјановића (40) нема трагова ДНК његове супруге певачице Јелене Марјановић, мучки убијене 2. априла 2016. на насипу у Борчи, што би могао бити један од кључних доказа да Зоран није убио своју жену, за шта се, иначе, сумњичи. 

- Такав резултат ДНК анализе наводи на закључак да Јелена није огребала Зорана у покушају да се одбрани и спасе себи живот, како се посумњало. Брис са ране на његовој руци узет је одмах након што је њено тело нађено на насипу у Борчи, а додатна анализа је затражена после укидања решења Вишег суда о потврђивању оптужнице против Зорана Марјановића, јер је из Апелационог суда наведено да у подигнитој оптужници нема довољно доказа да је Зоран убио Јелену - каже извор Курира из истраге. 

Подсетимо, Зоран Марјановић је од почетка тврдио да рана на његовој руци није настала током борбе са Јеленом, већ да ју је задобио док је поправљао компјутер. 

Поред вештачења ране, суд је наложио да се провери још неколико веома важних ставки за овај случај. У то спада и анализа старости Јеленине крви која је пронађена на задњем седишту „мерцедеса“, којим су се на дан убиства Марјановићи са ћерком Јаном довезли до насипа.

Такође, чека се и просторно и временско вештачење мобилног телефона бициклисте Милана Р., који је тврдио да је на насипу у време када се десило убиство видео мушкарца и жену, за које тужилаштво тврди да су Зоран и Јелена.

- У току је додатна анализа базних станица, па се очекује да се прецизније утврди колико је телефона било активно код насипа у Борчи на дан злочина, ко је све на насипу био и како се кретао, као и да ли је неко искључивао телефон. У то спада и додатно телекомуникационо вештачење Зорановог мобилног телефона како би се утврдило да ли је он намерно искључио телефон у време када се десило убиство - наводи извор и додаје да ће Зоранова и Јеленина седмогодишња ћерка Јана бити још једном саслушана.

Чекају се снимци

Апелациони суд чека и налаз просторно-временског вештачења свих снимака са камера породичне куће Јаховића, иначе комшија Марјановића у насељу Црвенка у Борчи. За сада је неизвесно шта ће снимци открити у истрази.

На једном од снимака, наводно, виде се две особе, човек и дете, а адвокати одбране сматрају да су то Зоран и мала Јана. Одбрана верује да то Зорану иде у корист и скида са њега сумњу за овај злочин.

Таблоиди "израчунали" брзину Бабићевог возила, стручњаци кажу да то није могуће. Прочитајте ОВДЕ још детаља.

Извор: Курир/А. Бечић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нови тужилац преузео предмет Јелене Марјановић.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА