Најновије

НОГО САСУО У ЛИЦЕ ВЛАСТИ ЗА ХАПШЕЊЕ ЗБОГ ВЕШАЛА: У другим земљама носе гиљотину, па ништа (ВИДЕО

Гост емисије “Скенирање“ у продукцији Хелмкаста био је Срђан Ного ,посланик Двери. Ного је причао о пуштању из притвора најмлађег политичког притвореника у Европи, малолетног Н.П. који је на протестима прошле суботе носио макету вешала.

Срђан Ного (Фото: HelmCast)

 “Никола и Слободан су незаконито притворени. Ту нема никаквих елемената кривичног дела. Ја сам поновио неколико пута да  сам ја креатор вешала и да сам их ја носио све време,а да су они преузели само.на кратко од мене и тражио сам да мене саслушају и ево чекам. Никола је пуштен,а надам се да ће ускоро пустити и Слободана“, рекао је Ного. 

Он је додао да је Сергеј Трифуновић  једини од јавних личности ко му се придружио у захтеву да Никола буде пуштен. 

“Сергеј о ја,смо били испред ЦЗ. И тражили да Никола буде пуштен. Па у Француској су носили и гиљотине и вешала на протестима,а у  Британији на макети вешала била је оксчена лутка Терезе Меј, у Немачкој су на истим таквим вешалима носили картонску макету Ангеле Меркел и нигде нису хспшени.због тога. Само у Србији хапсе због макета“ , рекао је Ного и додао да ће на следећим протестима бити стотине макета. Он је истакао да власт на овај начин покушава да заплаши народ који излази на протесте. “Што се оно боје вешала,ако су.чисти? Ево ја ћу да потпишем и оверим код нотара да ме обесе ,ако нешто украдем од државе. Морамо да уведемо принцип одговорности“, истакао је Ного.

Како је министар Шарчевић поставио директора школе којег нико неће, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ного: Ја сам носио вешала

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА