Најновије

"Берлин, волим те": Београд на листи светских премијера! (ВИДЕО)

Независни амерички филм који се жељно очекује у 2019. години, “Берлин, волим те”, биће премијерно приказан 14. фебруара у дистрибуцији Деxин Филма, а Београд ће бити међу светским градовима у којима се одржава паралелна премијера, истог дана широм света.

Фото-Дексин филм

Овај романтични филм је најновији из антологијске серије “Градови љубави” коју је 2006. године лансирао Еммануел Бенбихy. У претходним наставцима обрађене су романтичне приче у Паризу, Њујорку и Рио де Жанеиру. Сваки филм састоји је од највише 10 епизода које илуструју универзалност љубави у великим градовима широм света.

Берлинска прича састоји се од девет прича у којима се спајају различити мушкарци и жене и откривају своје љубавне заплете. Емоције долазе из познатих места у граду, али и из скривених ћошкова где цветају старе и нове љубави. Све приче су повезане транзиционим секвенцама.

Главна идеја серијала је да се добије утисак града као живог организма који дише и воли и кроз више култура чини да људи деле међу собом емоције универзалне љубави. 

Филм “Берлин, Волим те” ће се наћи на редовном репертоару биоскопа од 14. фебруара у дистрибуцији Деxин филма.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА