Најновије

Обрадујте некога и забавите се: Састанак на невиђено - са књигом!

У сусрет Дану заљубљених, Вулкан издаваштво је и ове године припремило најлепше поклоне за своје читаоце! У питању је Blind date with a book, односно састанак на невиђено, али са књигом!

Фото-Вулкан

Не судите књизи по корицама! Пратите кратке смернице са налепница пажљиво упаковане књиге и одаберите прави поклон за драгу особу. Наслов романа остаје непознат, у томе и јесте чар. Интригантни трагови са налепница одвешће вас у царство писаних речи различитих жанрова. Препустите се машти и изаберите тематику према својим афинитетима. Да ли ће то бити љубавни роман, историјски, мистерија, трилер или популарна психологија одлучите сами! Једно је сигурно - шта год да одаберете, нећете погрешити!

Вулкан издаваштво пажљиво је издвојило наслове у мору бестселера и у складу са светским трендовима. У питању су књиге које су одушевиле читаоце широм света, а сада је ред дошао и на вас. Несвакидашњи поклон помоћи ће вам да освојите срце драге особе. Не пропустите прилику за то, упутите се у најближу књижару Вулкан и закажите необичан састанак са књигом од 8. до 21. фебруара!

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА