Најновије

ЈУТКА ПОДНЕО ОСТАВКУ И НАПУСТИО СНС! Ево како је то образложио

Председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка потврдио је данас поподне да подноси оставку на ту функцију, јер се случај због којег му се суди и који се, како истиче, догодио пре него што је постао члан Српске напредне странке, користи за директан напад на председника Александра Вучића и за урушавање те партије.

Јутка (Фото: Јутјуб)

Јеличић у писму јавности, које је доставио Танјугу, наводи да се на тај начин обраћа "због хајке која је оркестрирано организована у последњих годину дана од опозиције и букача, а која се користи искључиво у политичке сврхе и против председника Републике Србије Александра Вучића".

У писму Јеличић још наводи:

"Подносим оставку на функцију председника општине Брус и враћам мандат који сам добио за повереника општинског одбора СНС у Брусу. Такође, замрзавам чланство у мојој странци.

Случај због којег сам на суду, десио се док ја још нисам приступио Српској напредној странци и тада то опозицији није било занимљиво.

Проблеми су настали оног тренутка када сам се учланио у СНС, јер се овај случај искористио за директан напад на председника државе Александра Вучића и урушавање странке којој припадам".

Подсећа, такође, да је пет пута изабран за председника општине Брус "на своје име Милутин Јеличић - Јутка", на листи са људима које је искључиво он бирао.

"Нисам ја Драган Ђилас који туче жене и њихове родитеље, нити сам његов близак сарадник познат по насиљу над женама и позивању на њихово силовање.

Опозиција ово искључиво користи да непаведно ољага име председника РС и Српске напредне странке. Своју правду и истину доказаћу на суду", навео је Јеличић и нагласио да се, до окончања процеса који се води против њега, неће више обраћати јавности.

Како вучић врши Јуткање целе Србије, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јутку штити Вучић

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА